Het eerste virtuele reisbureau in Nederland. 

U kan een virtuele vakantiereis maken in 2D/3D en in 360 graden bij reisbureau Travel Slide en Cruise Vertrekpunt te Rotterdam naast The Hague Airport.

Lekker voor u uitstaren op een bounty eiland, luister naar de wuivende palmbomen en het ruisen van de zee en kom helemaal tot rust.

Of zij nemen u mee op een reis over de wereld in 20 minuten, maar ook een impressie van verschillende eilanden in Griekenland die vanaf Rotterdam The Airport worden aangeboden.

Verder kan u de verschillende RIU hotels zien op de Dominicaanse, Mexico, Gran Canaria, een impressie van de Kaapverdische eilanden of het eiland Jamaica.

Maar ze laten u ook wandelen door uw eigen woonstraat of vliegen met u in een helikopter over New York of Las Vegas….

Nieuwe video’s cruiseschepen

Maak ook kennis met verschillende cruiseschepen, o.a de Holland America Lines, MSC Cruises , Costa cruises, enz… Dankzij de 2D/3D video kan je zo maar binnen lopen in het restaurant, een suite, het theater en een wandeling maken door meerdere havensteden.

Ben je in Rotterdam? Ga eens vrijblijvend langs, je zal verwonderd zijn hoe mooi de video’s zijn. Er is gratis parking voor het reisbureau dat naast de luchthaven Rotterdam is gelegen.

Klik hier als je de video van het cruiseschip EUROPA 2, Hapag-Lloyd cruises, wil zien.

Reisbureau Travel Slide en Cruise Vertrekpunt,

Rotterdam Airportplein 17, ROTTERDAM

Voor meer Info of interesse om eens langs te gaan en zelf te beleven : Tel. 010-2450955

 

 

Terug naar Nieuws