Belmond ‘Venice Simplon-Orient-Express’ één van de meest luxueuze treinen ter wereld 

Belmond ‘Venice Simplon-Orient-Express’, ook bekend van Agatha Christie's ‘Murder on the Orient Express’ en de succesvolle verfilmingen, kan op enorm veel belangstelling rekenen in alle treinstation in Nederland en België waar hij passeerde in juni 2021. 

Ook voor ons, als uitgever van CRUISE & STYLE®, een eer om deze reportage te mogen maken. Werkelijk een bijzondere, onvergetelijke ervaring om in zo’n stijlvolle trein, nog steeds met zijn Art-Deco stijl en zijn blauwe wagons, te mogen meerijden.

LEES REPORTAGE IN NIEUWSTE CRUISE & STYLE 2022, interesse? Mail naar rudy@cruisestyle.be 

Een steward in livrei verwelkomt u in uw met kersenhout en art-deco details afgewerkte coupé, om u vervolgens voor te gaan naar een elegante restauratiewagon. Installeer je op de originele zitbank en laat je de volgende ca. 18u verwennen met gastronomische lekkernijen terwijl mooie landschappen, vooral in Zwiterland, de revue passeren.

De mooie houtpanelen en de schitterende interieurs zijn creaties van beroemde Jugendstilkunstenaars onder wie René Lalique. 

Kostbaar linnen, tafelzilver en kristal verhogen de toch al voorname sfeer. U weet zich omringd met klassieke schoonheid en u reist in een monument op rails. 

Luxueuze suites: Kiest u voor topluxe in de trein met een verblijf in één van de Grand Suites. Deze heeft een tweepersoonsbed, aparte zitkamer, eigen badkamer met zelfs een douche, butlerservice, kaviaar bij aankomst, onbeperkt champagne en desgewenst wordt uw diner geserveerd in uw suite. 

Boek nu uw reis met vertrekdatum in 2022 en 2023 bij UNTAMED TRAVELLING : Klik hierTel. 0487 540 367  

Reis in luxe op de meest klassieke manier

Stap in, neem plaats en leun achterover terwijl de meest schitterende landschappen aan u voorbijglijden. Reis voorzien van alle gemakken in sneltreinvaart door onaangetaste gebieden terwijl u gastronomisch in de watten wordt gelegd.

Kiest u voor het traject van Parijs naar Venetië door een adembenemend decor van Alpen en Dolomieten aan boord van de iconische Venice-Simplon-Orient-Express of reist u liever met de legendarische Rovos rail van de Victoria Watervallen door de uitgestrekte steppes naar Kaapstad? Droomt u ervan het Australische continent verticaal per iconische Ghan of horizontaal met de Indian Pacific te doorkruisen? Misschien staan de natuurlijke wonderen en koninkrijken tijdens het tracé langs het mooiste van Peru op uw bucketlist of wilt u Japan's ver uiteen gelegen bezienswaardigheden per shinkansen aan elkaar rijgen.

Waar u ook naartoe wilt, de mogelijkheden om de wereld over het spoor te verkennen zijn eindeloos. Wilt u reizen in luxe op de meest klassieke manier? Neem dan contact op, vertel ons uw wensen en wij stellen uw reisprogramma samen, helemaal op maat. Where the world can’t find you…

Voor vertrekdata en meer informatie, stuurt u een mail naar info@untamedtravelling.com 

Web: Untamed Travelling   

Tel. 0487 540 367  

Sfeerfoto’s Venice Simplon-Orient-Express op onze FACEBOOK, klik hier