Caraïben, nu inclusief pre-cruise hotel, vluchten & luchthaventransfers bij Holland America Line

Half Moon Cay is het privé-eiland van Holland America Line in de Bahama's. Een ongerept strandparadijs omringd door azuurblauwe wateren. Hier kun je paardrijden door de branding, snorkelen langs kleurrijke koraalriffen, een natuurwandeling maken over het eiland of gewoon zwemmen in de kristalheldere lagune. Het is een van de wonderen die je ontdekt tijdens een Caraïbische cruise. Waar je vaart van droomstrand naar natuurpark, langs bruisende Caraïbische stadjes en kunt dwalen door tropische jungles. 

Aan boord verzekeren de bemanningsleden dat het je nergens aan ontbreekt. Of je nu een wilt genieten van een swingend concert, een ontbijt of je eigen veranda of uitgebreid wilt tafelen in een van de specialiteitenrestaurants. Combineer dat alles met heerlijke zonovergoten dagen en lange, zwoele avonden en je hebt alle ingrediënten voor een droomvakantie. HAL biedt nu scherpe tarieven aan  

  • Cruise op basis van volpension
  • Vluchten vanuit Amsterdam of Brussel
  • Pre-cruise hotelovernachting in Miami of Ft. Lauderdale
  • Gratis luchthaventransfers

2023 Noord-Europa nu inclusief drankenpakket, wifi & meer

Meerdere bestemmingen zien en toch maar één keer je koffer uitpakken? Het kan met een cruise van Holland America Line. Vervoer, accommodatie, eten én entertainment zijn allemaal inbegrepen. 
Stap in Amsterdam of in Rotterdam aan boord en vertrek voor een cruise richting de fjorden van Noorwegen, de kunstschatten aan de Oostzee, de gastvrije Britse Eilanden of zelfs helemaal naar IJsland of Spitsbergen! Eenvoudiger kun je je vakantie niet beginnen. Een cruise is de ideale combinatie van avontuur en ontspanning, van cultuur en natuur, van relaxen en actief bezig zijn. Overdag de overweldigende natuur of de romantische stadjes ontdekken en ’s avonds aan boord genieten van culinaire hoogstandjes en top entertainment. Een cruise naar de Noorse fjorden  

2023 Middellandse Zee nu inclusief vluchten, transfers, drankenpakket & meer

Zeven stedentrips in één week? Een schatkamer van cultuur, een jaloersmakend lekker klimaat en enkele van de meest levendige en mooiste steden op deze planeet. De Middellandse Zee heeft het allemaal. Natuurlijk kent juist Holland America Line de mooiste routes en stopplaatsen. De ene dag geniet je op een zonovergoten strand, de volgende dwaal je door de antieke stegen van Rome en nog dezelfde avond strijk je neer op het promenadedek voor een cocktail tijdens de zonsondergang. Zeker is dat je tijdens een cruise het meest kunt zien en ontdekken van de Mediterranée. Boek nu HAL speciale Fly&Cruise Middellandse Zee pakket, inclusief vluchten tot €400, luchthaventransfers en Have it All premiumpakket (drankenpakket, wifi & meer) al vanaf €1599,-! 

Contacteer hun reserveringsafdeling via 0800-7245425 (NL) 00800-18731873 (BE) of via informatie@hollandamerica.com voor meer informatie. 

2023 Alaska nu inclusief vluchten, transfers, drankenpakket & meer

Holland America Line is de onbetwiste specialist op het gebied van Alaska cruises. Vanuit Vancouver bieden zij niet alleen een rijk aanbod aan cruises, maar ook combinaties met avontuurlijke landarrangementen. Zodat je de schitterende eilanden en kustlijn, met hun talloze baaien en zeekanalen ontdekt, maar ook de ruige binnenlanden van Alaska en de Yukon. Kies bijvoorbeeld voor de spectaculaire Inside Passage: dan vaar je door smalle zeestraten die parallel lopen aan de Grote Oceaan. Vervolgens stap je over op een comfortabele bus of panoramatrein voor een meerdaagse reis door het binnenland. Die voeren je tot diep de binnenland in. Naar de woeste landschappen van Yukon en zelfs naar Denali National Park, locatie van de hoogste bergtop van Noord-Amerika. Vervolgens stap je weer aan boord. Vanuit je comfortabele hut of een van de vele restaurants en bars kun je je dan vergapen aan het natuurschoon van The Final Frontier. HAL biedt nu scherpe tarieven aan voor hun Fly&Cruise Alaska pakket, nu vanaf €1999,- inclusief:

  • Cruise op basis van volpension vanuit Vancouver
  • Vluchten vanuit Amsterdam of Brussel
  • Pre-cruise hotelovernachting 
  • Luchthaventransfers

Contacteer HAL reserveringsafdeling via 0800-7245425 (NL) 00800-18731873 (BE) of via informatie@hollandamerica.com voor meer informatie, kijk ook op hollandamerica.com