Bestemming Antarctica

Tijdens een cruise naar Antarctica lijkt het alsof u in een totaal andere wereld bent beland. Met een oppervlakte van 14,2 miljoen km² is Antarctica, oftewel de Zuidpool, het 5de grootste continent. Voor avonturiers is Antarctica de perfecte bestemming. Vertrek vanuit Zuid-Amerika aan boord van een luxe (expeditie)schip voor een avontuur wat u nooit meer zult vergeten. Van talloze massieve ijsbergen tot zeehonden en walvissen. Antarctica is een van de meest onaangetaste plekken ter wereld en hierdoor niet te vergelijken met welke bestemming dan ook. 

Een cruise door Antarctica is ontzettend verschillend van cruises in andere gebieden. U legt niet elke dag in een nieuwe haven aan, maar gaat op verkenning naar de mooiste plekjes in de omgeving. Van de Zuidelijke Shetlandeilanden tot het Ross-eiland, waanzinnige uitzichten staan op u te wachten. 

Beste reistijd Antarctica

De beste reistijd om Antarctica te bezoeken, is tussen november en maart. Het klimaat op Antarctica is het koudste op aarde! Elke periode heeft zo zijn eigen charme. Zo begint het ijs te smelten in het voorjaar en bouwen vogels hun nesten. De temperaturen liggen dan tussen de -5 en -10 graden op het Antarctisch schiereiland en tussen de 5 en 10 graden op de Falklaneilanden. Half januari kunt u de eerste baby pinguïns bezichtigen en werpen de zeehonden hun jongen. Zo is Antarctica tijdens alle seizoenen een prachtig vaargebied! 

Waarom kiezen voor Hapag-Lloyd Expeditiecruises? 

Een van de grootste voordelen van de expeditiecruises van Hapag-Lloyd zijn de schepen. Deze expeditieschepen zijn namelijk aanzienlijk kleiner dan de schepen van andere rederijen. Hierdoor kunt u aan land gaan op plekken waar grotere cruiseschepen niet kunnen komen. Dit in combinatie met de luxe van de schepen staat garant voor een onvergetelijke ervaring. 

SINGLES: Lage eenpersoonstoeslag, ook ideaal voor singles!

Hapag-Lloyd Cruises heet ook alleenreizenden van harte welkom aan boord van haar (expeditie)schepen! Veel rederijen hanteren een hoge eenpersoonstoeslag, maar Hapag-Lloyd doet hier niet aan mee. Op alle onderstaande expeditiecruises naar Antarctica bijvoorbeeld, u betaalt maximaal 20% eenpersoonstoeslag. Bij diverse cruises is er zelfs sprake van 0% toeslag. Zo kan iedereen genieten van deze fantastische schepen, ongeëvenaarde luxe en unieke routes door Antarctica! 

 

 Terug naar Nieuws