Disney Dream vaart in 2024 in Europa 

De Disney Dream is een fijn groter familieschip met maximaal 4.000 gasten aan boord. Uiteraard zeer kindvriendelijk, en ook top voor gasten zónder kinderen. Zij zijn welkom in hun eigen ‘adult-only’ gemeenschappelijke ruimtes op het schip met o.a. een rustig zwembad, gezellige bars en nachtclub.

Lees volledig reisverslag Disney Cruise ervaring van NICOLE VAN GALEN & STEFAN DRIEHUIJS in tijdschrift CRUISE & STYLE 2023, interesse? Mail naar info@cruisestyle.nl

Voor meer info en reserveringen kan je terecht bij ZEETOURS E-mail cruises@zeetours.nl      Tel. 010 28 23 800

Overzicht afvaarten 2024 in Europa met 'Disney Dream' vanaf mei tot september 2024

In 2023 komt er nog meer magie op zee speciaal voor de 25e verjaardag van Disney Cruise Line. Deze verjaardag wordt gevierd met bijzonder entertainment, merchandise en feestelijke ervaringen voor geselecteerde zomerafvaarten. Gasten kunnen tijdelijke aanbiedingen boeken tijdens ‘Silver Anniversary at Sea’, geldig op de vijf Disney Cruise Line schepen van mei t/m september 2024.

“Al 25 jaar lang creeërt Disney Cruise Line onvergetelijke vakantieherinneringen voor families over de hele wereld”, vertelt Sharon Siskie, senior vice president en general manager van Disney Cruise Line. “Onze Cast en Crew Members creëren elke dag magie op zee voor onze gasten door continu de beste service te leveren. Of gasten nu lid zijn van onze Castaway Club of voor het eerst met ons meezeilen, we verheugen ons om iedereen van alle leeftijden uit te nodigen om deel uit te maken van ons speciale verjaardagsfeest komende zomer”.

Zomerafvaarten met feestelijke verrassingen

De viering van ‘Silver Anniversary at Sea’ vindt plaats tijdens de zomercruises van alle vijf de Disney Cruise Line schepen. Gasten beleven nieuw entertainment, nieuwe decors, nieuwe merchandise en andere verrassingen.

  • Kapitein Mickey Mouse en Kapitein Minnie Mouse dragen feestelijke outfits tijdens de afvaarten van ‘Silver Anniversary at Sea’. De kleding van het iconische duo is gemaakt van glinsterende, kleurrijke stof die doet denken aan de golven van de oceaan.
  • Disney Cruise Line brengt een nieuw nummer uit voor de viering van de 25e verjaardag. De vrolijke melodie is op verschillende manieren te horen tijdens de zomerse afvaarten.
  • Speciaal voor de verjaardag zijn er nieuwe activiteiten en entertainment voor de hele familie.
  • Gasten kunnen gethematiseerde gerechten ontdekken, zoals fantasierijke desserts en magische cocktails en nog veel meer.
  • Gasten kunnen tijdens ‘Silver Anniversary at Sea’ van Disney Cruise Line exclusieve merchandise kopen, die speciaal voor de 25e verjaardag wordt gemaakt. De nieuwe Shimmering Seas collectie introduceert een nieuwe kenmerkende kleur, geïnspireerd op de magische gloed van de zon die reflecteert op het turquoise water. De nieuwe collectie bevat kleding, accessoires, drinkwaren, souvenirs en nog meer.

Er is zelfs nog meer magie aan boord van de afvaarten tijdens de ‘Silver Anniversary at Sea’. Aanvullende informatie over nieuw entertainment, merchandise en andere feestelijke ervaringen wordt later bekendgemaakt.

De Disney Dream vaart van mei t/m september 20234 een Europese route. 

Deze vaart op de trans-Atlantische oceaan en de Middellandse Zee en maakt tussenstops in Noord-Europa en Griekse eilanden.

Zaterdag 20 mei: 8-daagse H/T Barcelona, cruise naar Toulon, Livorno, Rome, Napels, Palma de Mallorca

Zaterdag 27 mei en 8 juli: 8-daagse H/T Barcelona, cruise naar Cannes, Livorno, Rome, Napels, Civitavecchia (Rome).

Zaterdag 3 juni: 10-daagse cruise vanuit Barcelona naar Marseille, Livorno, Kefalonia, Athene, Santorini, Napels tot in Civitavecchia (Rome).

Dinsdag 12 juni: 9-daagse cruise vanuit Civitavecchia-Rome naar Napels, Mykonos, Athene, Santorini, Chania tot in Civitavecchia (Rome).

Dinsdag 20 juni: 8-daagse H/T Civitavecchia (Rome) naar Napels, Mykonos, Santorini, Chania tot in Civitavecchia (Rome).

Dinsdag 27 juni: 12-daagse cruise vanuit Civitavecchia-Rome naar Messina, Athene, Santorini, Mykonos, Napels, Livorno, Toulon tot in Barcelona

Zaterdag 15 juli: 8-daagse cruise vanuit Barcelona, cruise naar Cádiz, Lissabon, Vigo, Le Havre tot in Southampton 

Zat. 22 juli: 11-daagse vanuit Southampton naar Cherbourg, Reykjavik, Ísafjörður, Akureyri, Alesund tot Kopenhagen

Dinsdag 1 aug.: 8-daagse H/T Kopenhagen, cruise naar Kiel, Nynäshamn, Fredericia, Oslo tot in Kopenhagen.

Dinsdag 8 aug.: 12-daagse cruise vanuit Kopenhagen naar Kiel, Nynäshamn, Fredericia, Skagen, Oslo, Amsterdam, Zeebrugge tot in Southampton

Zat. 19 aug.: H/T Southampton naar Amsterdam, Skjolden, Nordfjordeid, Sandnes Stavanger.

Zat. 26 aug.: 5-daagse H/T Southampton naar La Rochelle

Wo. 30 aug.: 5-daagse H/T Southampton - Bilbao

Zon. 3 sept.: H/T Southampton naar Amsterdam, Kopenhagen, Oslo, Sandnes Stavanger.

Zondag 10 sept.: 8-daagse H/T Southampton naar Belfast, Glasgow, Liverpool, Ringaskiddy, Portland. 

Zon. 17 sept.: 12-daagse trans-Atlantische cruise vanuit Southampton naar Vifo, Lissabon, King’s Wharf tot New York.

Voor meer info en reserveringen kan je terecht bij ZEETOURS E-mail cruises@zeetours.nl      Tel. 010 28 23 800

Betoverende reizen naar de Bahama’s, het Caribisch gebied, Europa en Alaska

In de zomer van 2023 varen cruises tijdens de viering van de ‘Silver Anniversary at Sea’ naar de Bahama’s, het Caribisch gebied, Europa en Alaska.

  • De Disney Magic vaart van 24 mei t/m 4 september 2023 vanuit Miami en gaat naar bestemmingen in de Bahama’s en de Caraïben, waaronder Disney’s privé-eiland Castaway Cay.
  • De Disney Wonder vaart rond Alaska en vertrekt van 15 mei t/m 11 september 2023 vanuit Vancouver, Canada, met tussenstops in Juneau, Skagway, Ketchikan en meer.
  • De Disney Fantasy vaart van 6 mei t/m 2 september 2023 vanuit Port Canaveral in Florida naar de oostelijke en westelijke Caraïben met een dag op Castaway Cay.

Disney Wish vaart in de Caribbean 

Het nieuwste schip van Disney Cruise Line, de Disney Wish, vertrekt op afvaarten naar Nassau, Behama’s en Castaway Cay van 1 mei t/m 8 september 2023 vanuit Port Canaveral. 

Aankondiging routes voor begin 2024
Disney Cruise Line kondigt ook de afvaarten aan voor begin 2024 en keert terug naar tropische bestemmingen in de Bahama's, het Caribisch gebied en Mexico. Lees hier het volledige bericht.

Voor meer informatie voor Disney Cruise Line of om een vakantie te boeken, kunnen gasten naar www.disneycruise.com

Voor meer info en reserveringen kan je terecht bij ZEETOURS E-mail cruises@zeetours.nl      Tel. 010 28 23 800