Zeetours is in Nederland de specialist in Disney Cruise Line en maakte vandaag bekend dat zowel voor de zomer van 2018 de Disney Magic ook naar Amsterdam komt. Te zien in de Passenger Terminal Amsterdam. Na een trans-Atlantische overtocht van vijftien nachten vanuit Port Canaveral (Verenigde Staten) zal het schip op 24 mei vanuit Dover koers zetten richting Amsterdam waar het in de ochtend in mei arriveert en ’s avonds weer vertrekt.

De Disney Magic is ook te zien in juni nadat het tijdens een cruise door Noord-Europa (van Kopenhagen naar Dover) en in Amsterdam arriveert vanuit Tallin (Estland). De laatste keer dat Amsterdam wordt aangedaan is in juli wanneer het tijdens een Noord-Europese cruise (van Dover naar Kopenhagen) vanuit Dover arriveert in Amsterdam. De Disney Magic biedt plek aan zo’n 2.700 gasten.

In de Caribbean doet Disney Cruise Line onder meer ook de eilanden Bonaire, St. Maarten, Aruba en Curacao aan. De vloot van Disney Cruise Line bestaat uit de Disney Magic, de Disney Wonder, de Disney Fantasy en de Disney Dream. Naar verwachting komen er twee nieuwe schepen bij, een in 2021 en een in 2023. Disney Cruise Line bezit met Castaway Cay tevens haar eigen eiland in de Bahama’s, waar alleen Disney-schepen aanmeren.

Voor meer info en reservaties contacteer Zeetours in Rotterdam, tel. 0031 10 282 38 60