Familiecruises, de perfecte familievakantie met Holland America Line

Ontdek de wereld met je familie tijdens een Holland America Line cruise. Holland America Line heeft echt iets voor iedereen, zowel aan boord als aan wal.
Cruisen staat al lange tijd bekend als een van de beste vakantie opties voor families. Aan boord is voor ieder familielid iets te doen en met de vele culinaire opties en excursie mogelijkheden is een cruise de perfecte familievakantie.

Aan boord zijn activiteiten voor alle leeftijden te vinden. Familievakanties  gaan over quality time met elkaar en ondertussen genieten van de diverse activiteiten voor alle interesses. 

Ervaringen voor families

Een divers entertainment aanbod, dagelijkse activiteiten en verschillende eetgelegenheden geeft iedereen in de familie zijn ideale dag. In Club HAL biedt Holland America Line, onder toezicht, spelletjes, sport en activiteiten voor kinderen. Er zijn ruimtes voor drie verschillende leeftijdsgroepen: 3 tot 6 jaar, 7 tot 12 jaar en 13 tot 17 jaar. Elders op het schip kan de hele familie een kookworkshop doen of de natuurlijke wereld ontdekken met BBC Earth Experiences.
 
Dineren voor iedereen
Geniet van een variëteit aan smaken ontworpen door de Culinary Council van wereldberoemde chef-koks. Aan de kinderen word ook gedacht: zo zijn er halve porties en een speciaal kindermenu met favorieten zoals pizza, macaroni en vers fruit. Daarnaast eten kinderen onder de 12 jaar voor halve prijs in de specialiteitenrestaurants of helemaal gratis indien zij van het kindermenu bestellen. 

Meer info en boekingen bij de betere cruisereisbureaus.

Terug naar NIEUWS