Seaport The Hague-Scheveningen steekt cruiseschepen die voor anker liggen hart onder de riem.

Voor de kust van Scheveningen liggen sinds medio mei drie cruiseschepen voor anker.

Holland America Line en Seabourn  

Voor de kust van Scheveningen liggen sinds medio mei drie cruiseschepen voor anker.

De Nieuw Statendam, de Zaandam van de Holland America Line en de ultraluxe Seabourn Ovation.

Na een intensieve repatriëring waarbij vele bemanningsleden naar huis gebracht zijn, liggen de schepen nu te wachten totdat er weer gevaren mag worden. De bemanning heeft te maken met strenge COVID-19 maatregelen en mag niet van boord.

Om de op de schepen achtergebleven bemanning een hart onder de riem te steken zijn Anita Verwoest (Project Director), Suzanne Fillekes (Director Shore Excursions) en havenmeester Cees Duvekot namens de Seaport The Hague-Scheveningen langs gevaren om Haagse lekkernijen en diverse goodies te brengen. Haagse hopjes, Scheveningse haringen, Delftsblauwe koffiemokken en heerlijke stroopwafels in een blik met een afbeelding van Het meisje met de parel zijn overhandigd aan de kapitein en zijn bemanning. 

“Als de bemanning niet naar ons kan komen, dan gaan wij naar hen toe”, aldus Anita Verwoest. “We willen de bemanning laten weten dat we aan hen denken en wensen hen veel sterkte in deze moeilijke tijd. We hopen dat jullie snel weer mogen varen en uiteraard hopen we in de toekomst jullie en jullie gasten weer te mogen ontvangen in onze koninklijke stad aan zee”.  

 

Meer info over Den Haag, zie website: https://denhaag.com/nl

Info over Cruise Port Scheveningen-The Hague, see web:

https://www.cruiseeurope.com/destinations/scheveningen-the-hague/

Terug naar Nieuws