Canarische Eilanden cruises met NCL 'Feel Free' aan boord van Norwegian Sun

NCL, Norwegian Cruise Line, is bekend voor hun 'Feel Free' vakanties. Met haar Feel Free concept geven ze hun gasten aan boord veel vrijheid en flexibiliteit. Zo kunt u dineren wanneer, met wie en waar je zelf wenst.Ontspan in de gerenoveerde lounges en restaurants aan boord van vernieuwd boetiek cruiseschip Norwegian Sun,1.936 gasten welkom. Er zijn geen formele avonden en u beslist zelf hoe u wenst gekleed te zijn aan boord.

Spanje, Portugal & Canarische eilanden, 10-daagse cruise, januari tot maart 2023

Vanaf januari tot maart 2023: 10-daagse cruise h/t Granada (Malaga Cruise port), Spanje

Uitzonderlijke aanbieding

 • Binnenhut: € 789 pp ! (ipv € 1.129),
 • Buitenhut: € 1.767 pp ! (ipv € 2.569),
 • Buitenhut met privé balkon à € 2.345 pp ! (ipv € 3.459)

In Malaga kunt u een bezoek brengen aan Granada, een intrigerende mix van Arabische en Europese culturen en bezoek het befaamde Alhambra. Geniet van de cultuur in de Andalusische hoofdstad Sevilla en bezoek de prachtige kathedraal. In Lissabon ontdekt u het charmante 13e eeuwse Obidos, beschouwd als één van de meest romantische dorpjes van het land. Het idyllische eiland Madeira is perfect om te verkennen met zijn prachtige stranden, prachtige door lava gevormde landschappen en weelderige, groenen bossen en ook het proeven van de befaamde Madeira-wijnen. Op de Canarische eilanden kunt u snorkelen of relaxen op hun prachtige stranden. Bezoek het vulkanische land van Lanzarote. Maak een tocht naar de beroemde rots van Gibraltar voor een panoramisch uitzicht.

Spanje, Marokko & Canarische eilanden, 14 daagse cruise januari tot maart 2023

Vanaf januari tot maart 2023: 14-daagse cruise h/t Lissabon, Portugal

Uitzonderlijke aanbieding

 • Binnenhut: € 1.233 pp ! (ipv € 1.795),
 • Buitenhut: € 1.590 pp ! (ipv € 2.273),
 • Buitenhut met privé balkon à € 2.309 pp ! (ipv € 3.359)

Ontdek Lissabon en wandel door de smalle geplaveide straatjes. Het idyllische eiland Madeira is perfect om te verkennen met zijn prachtige stranden, prachtige door lava gevormde landschappen en groene bossen. Proef de befaamde Madeira-wijnen. Op La Gomera is de sfeer trager en relaxter en geniet van de natuurlijke schoonheid van het eiland. Op Fuerteventura zijn eindeloos veel zachte witte zandstranden en warm turquoise water, ideaal voor watersporten. Op Tenerife zijn de stranden prachtig van het gele zand van Las Teresitas tot het zwarte zand van Las Gaviotas. Maak op Las Palmas een schilderachtige rit door de Angostura-vallei. Arrecife (Lanzarote) staat bekend om zijn overvloed aan riffen en eilandjes. in Agadir (Marokko) geniet je op het strand en in Casablanca breng je een bezoek aan de moskee Hassan II.

31 okt. 2022: 21 dagen, Miami tot Lissabon trans-Atlantische cruise 

Vanuit Miami, Florida, cruise naar New York, Bermuda, Azoren, Madeira, Canarische eilanden, Gibraltar, Granada, Sevilla tot Lissabon.

Uitzonderlijke aanbieding

 • Binnenhut: € 1.233 pp ! (ipv € 1.795),
 • Buitenhut: € 1.590 pp ! (ipv € 2.273),
 • Buitenhut met privé balkon à € 2.309 pp ! (ipv € 3.359)

Bezoek in Miami de trendy Art Deco wijk South Beach, Little Havana, de super chique buurten Coconut Grove en Coral Gables en het unieke ecosysteem van de Everglades. In New York wandel je naar Times Square, Broadway, Greenwich Village, 5th Avenue en Central Park. Op Bermuda's Horseshoe Bay Beach bouwt u uw allereerste roze zandkasteel of probeer één van de vele watersporten. In de Azorenarchipel ontdekt u een levendige haven en een historisch centrum dat bezaaid is met boetiekjes, restaurants en kleurijke gebouwen. Op dit vulkanische eiland kunt u wandelen langs de oude vulkaan Monte Brasil of zwemmen in zwembaden die op natuurlijke wijze zijn gevormd tussen vulkanisch gesteente. In Ponta Delgada, het hart van de Azoren, zie je indrukwekkende kerken en majestueuze witte huizen. Vervolgens cruise naar de Canarische eilanden, Gibraltar, Granada (Malaga), Sevilla tot in Lissabon. Zie reisbeschrijving bij vorige aanbieding.

Naar de Caraïben met Norwegian Encore, 8-daagse cruise, vanaf nov. 2022 tot april 2023

Vanaf nov. 2022 to april 2023: 8-daagse cruise h/t Miami, Florida - Caraïben cruise

Uitzonderlijke aanbieding

 • Binnenhut: € 967 pp ! (ipv € 1.369),
 • Buitenhut: € 1.181 pp ! (ipv € 1.699),
 • Buitenhut met privé balkon à € 1.285 pp ! (ipv € 1.859)

Vaar naar de eilanden van het Caraïbisch gebied, waar de tropische wateren de perfecte achtergrond vormen voor zonnige dagen en eindeloze avonturen. 

Vertrek vanuit Miami met de trendy Art Deco wijk, South Beach, Calle Ocho in Little Havana, Coconut Grove en Coral Gables en de Everglades. Een volledige dag op NCL's privé-eiland Great Stirrup Cay. Prachtige stranden en duty-free winkelen in St. Thomas. In Tortola vind je de thuisbasis van torenhoge mahoniebomen en witte zandstranden. Puerto Plata (Dominicaanse Republiek) met een spectaculair uitzicht vanaf de Pico Isabel de Torres berg.  

Meer info: Norwegian Cruise Line en bij onze aanbevolen cruisereisbureaus