Uniek cruisemagazine, 180 pagina’s.

Het enige cruisemagazine CRUISE & STYLE bestaat reeds 12 jaar. Dit glossy tijdschrift met 180 pagina’s brengt boeiende reportages en getuigenissen over talrijke aanleghavens en wat te bezoeken in deze regio. Ook meerdere objectieven getuigenissen zoals in dit cruisemagazine een interview met Jan Verheyen en Lien Willaert, beide hebben ze al 60 cruise ervaringen. In dit cruisemagazine ook een bijzonder verhaal van Robert Vanderwallen, de cruisespecialist in België met veel ervaring met luxueuze cruiseschepen.

CRUISE & STYLE, boeiende reportages

In dit cruisemagazine meerdere reportages van uitgever Rudy Beckx, o.a. special over Middellandse Zeecruises, Noorse fjorden, Baltische aanleghavens, JAPAN cruises en belevingen in Tokyo en Kyoto. Special over ALASKA cruises, een must voor iedere natuurliefhebber en een zonnige vakantiecruise in de Caraïben. In CRUISE & STYLE 2019, nr 12, ook boeiende info en tips over riviercruises op de Rijn, Donau, Douro, Mekong en Zuidelijk-Afrika.

Wenst u dit tijdschrift CRUISE & STYLE?

Dit cruisemagazine verschijnt één keer per jaar. CRUISE & STYLE nr 12 is vanaf 15 januari 2019 verkrijgbaar in alle betere krantenwinkels, Press Shops, Relay, Standaard Boekhandel en een aantal supermarkten. Of te bestellen online: klik hier voor het aanbod.

Uitgever Rudy Beckx, glossy cruisemagazine  

Rudy Beckx: ”Al ruim 12 jaar geniet ik het voorrecht om voor CRUISE & STYLE® reportages te maken over alle mogelijke cruises en zelfs na al die jaren ben ik nog steeds in de wolken als ik weer mag vertrekken. Telkens sta ik versteld van de warme ontvangst die alle passagiers te beurt valt, van de supervriendelijke crew die alles in het werk stelt om het naar je zin te maken, van het snelle en hartelijke contact dat je met medereizigers hebt wanneer zij hun boeiende verhalen vertellen en van dat heerlijk relaxte gevoel dat je aan boord hebt. Ook dat je slechts éénmaal je koffers moet in- en uitladen, natuurlijk ook van het ontdekken van steeds nieuwe bestemmingen en de rust en de kalmte die je overvallen wanneer je geniet van het uitzicht op zee. 

Wie denkt dat een cruise eerder saai is, heeft het volledig mis. Aan boord valt iedere dag iets boeiends te beleven. Zo genoten we vorig jaar intens van een onvergetelijke cruise in Alaska, stonden we versteld van de natuurpracht in het Denali Park. In dit nummer nemen we je mee naar de Noorse Fjorden en IJsland en wie houdt van een actieve vakantie krijgt een reportage over een fietscruise voorgeschoteld.

Maar het waren niet enkel de zeecruises die ons konden verleiden. Ook de riviercruises op de Donau kunnen we aan iedereen aanbevelen, zeker aan wijnliefhebbers die het cruisen willen combineren met het degusteren van de beste wijnen uit de regio.  

Ons enthousiasme voor het cruisen, willen we ook aan jou, beste lezer, overbrengen zodat je bij het lezen van onze reportages eveneens zin krijgt om, via een cruise, één van deze droombestemmingen te bezoeken.

We zien ook een sterke groei in expeditiecruises. De droom van velen om ijsberen te gaan spotten in Spitsbergen of om stil te worden bij het zien van het ongerepte Antarctica is plotseling betaalbaar geworden. Ook zonnige expedities naar warme bestemmingen zoals de Galapagoseilanden en het Amazonegebied in Zuid-Amerika zitten in de lift. Lezers die zulk een expeditie hebben meegemaakt, geraken zelden uitgepraat over hun eenmalig avontuur en kunnen iedereen zo’n buitengewone ervaring aanbevelen.

Om aan al deze verwachtingen te voldoen, worden heel wat nieuwe schepen in de vaart genomen. Deze nieuwkomers situeren zich zowel in de sector van de grotere resortschepen als de kleinere, ultra-luxe cruiseschepen. Ook het aantal premium schepen kent een gevoelige uitbreiding met de nieuwe Statendam, de Celebrity Edge en de AIDAnova.

Voor de riviercruises is er de gloednieuwe African Dream, Indochine II en de Crystal Debussy. 

In CRUISE & STYLE hebben we het onder meer over de rederijen die er alles aan doen om hun passagiers een onvergetelijke beleving aan boord te geven. Vooral diegenen die voor de eerste keer op cruise vertrekken, zullen beslist onze 20 waardevolle tips kunnen appreciëren. De belangrijkste tip blijft echter wel dat je goed en duidelijk advies vraagt aan de professionele cruisereisbureaus, o.a. voor het cruiseschip dat het best voldoet aan je wensen.

Het mag ondertussen duidelijk zijn dat er voor iedereen een passende cruise is. Of het nu om een korte trip dan wel om een langere reis gaat, het blijft het ontdekken van mooie bestemmingen op een ontspannen manier. Misschien ontmoeten wij elkaar dan wel aan dek van één van deze nieuwe cruiseschepen tijdens jouw volgende vakantie. We vullen onze longen met gezonde zeelucht terwijl we kunnen genieten van het kijken naar een spectaculaire zonsondergang. Iedere cruise, varen op zee, voelt als thuiskomen!  

Wij wensen je een goede en behouden vaart en bijzonder veel plezier bij het lezen van deze nieuwste CRUISE & STYLE®.

Wenst u dit tijdschrift? Klik hier hoe verkrijgbaar 

https://www.cruisestyle.nl/nieuws

Terug naar Nieuws