CRUISE & STYLE had een interview met Kevin Bubolz, Managing Director Europe Norwegian Cruise Line. Hij heeft hier al vele jaren werkervaring in de verschillende departementen van deze rederij.

Cruise & Style: Wat zijn de voordelen om te varen met Norwegian Cruise Line?

Kevin: “Onze rederij staat vooral bekend voor zijn ‘freestyle cruising’ en het ‘Premium all-inclusive’, m.a.w. onze gasten bepalen zelf hoe ze hun vakantie wensen te beleven. All-inclusive betekent dat al de fooien en premium brand dranken, met uitzondering van de dranken in de mini-bar, tot 15$ per consumptie aan boord inbegrepen zijn. Wil je een glas champagne, ook dat kan, je betaalt enkel de meerprijs boven die 15$/glas.

Bij ons geen gala-avonden, maar aan ieder de vrije keuze hoe je gekleed bent op vakantie. Verder bieden we aan boord de keuze uit 28 dineer opties (inclusief room sevice, etc.) of tot 18 restaurants (afhankelijk van het schip) . De gasten kunnen dus elke avond ergens anders gaan dineren, wanneer en met wie ze zelf wensen. Volledig ‘Freestyle’.”

 

Cruise & Style: Zelf al cruise ervaring?

Kevin: “Zeker, samen onze twee kinderen, nu 8 en 10 jaar. Zij zijn steeds enthousiast als we tijdens de vakantie op cruise gaan. De kidsclub is voor hen bijzonder aantrekkelijk en ze maken er snel vriendjes. Tevens is het vor hen zo veilig dat wij zelf ook meer ontspannen zijn en intenser van onze vakantie genieten.”

 

Cruise & Style: Welke afvaarten kan je sterk aanraden?

Kevin: “Top zijn dit jaar onze vier afvaarten vanuit Amsterdam. Onze Norwegian Pearl vaart vanaf mei naar de Baltische Staten, Mediterrane kust en Scandinavie. Ook onze Middellandse Zee cruises worden door Nederlanders en Belgen veel geboekt. Daarnaast is er voor de verre reizen zoals naar Australië en Azië een zeer ruime keuze. En natuurlijk kijken we al uit naar de gloednieuwe NORWEGIAN ENCORE die in het najaar in de vaart komt."

 

Cruise & Style: Nog andere sterke punten?

Kevin: “Zeker. Bijvoorbeeld onze keuken is zonder meer een pluspunt. Onze koks worden getraind en opgeleid door de koks van Oceania Cruises, onze zusterrederij en bekend voor de fijnste keuken op zee. Daarnaast is er veel entertainment aan boord, zo’n diverse keuze dat iedere gast zich ongetwijfeld zal amuseren. En wat dacht je van onze unieke kartbaan op de nieuwste Norwegian Bliss? Karten op zee,  geliefd bij passagiers van alle leeftijden. Kortom, de klantentevredenheid ligt bij ons zeer hoog en hierdoor hebben we vaak repeaters."

 

Cruise & Style: Tot slot, welke reizen kan je de lezers sterk aanraden? Eigen voorkeur?

Kevin: “Zeker de Hawaii cruise met onze Pride of America is een aanrader! In oktober komt zoals gezegd onze gloednieuwe NORWEGIAN ENCORE in de vaart. Hierop is de kartbaan nog langer gemaakt. Een bijzondere attractie wordt eveneens de nieuwe indoor virtual reality ‘Galaxy Pavillion’. Dit is een echte aanrader als je wil gaan varen in de Caraïben!"

In mijn eigen bucketlist staat Antarctica, Australië, Nieuw-Zeeland, en Bora Bora bovenaan op de verlanglijst”.

 

CRUISE & STYLE dankt Kevin Bubolz, Managing Director Europe Norwegian Cruise Line.

Meer info over de 17 schepen van Norwegian Cruise Line en hun routes, klik hier