Info en tips van de meest luxueuze cruiseschepen kan je lezen in het nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE, editie Nederland, verkrijgbaar bij BRUNA of klik hier

Met de stijgende vraag van onze lezers naar Cruise in Style in het algemeen en het luxere segment in het bijzonder brengt CRUISE  & STYLE, reeds 10 jaar het enige cruisemagazine vekrijgbaar in krantenshops, een overzicht van de luxe cruiseschepen van rederijen Seabourn, Crystal Cruises, Azamara Club Cruises, Ponant, SeaDream Yacht Club, Silversea, Hapag-Lloyd Cruises, Regent Seven Seas, Oceania Cruises, ... in het tijdschrift.

Contacteer de betere cruisereisbureaus meer info over Cruise in Style.

Steeds meer rederijen hebben tevens een eigen exclusieve zone met luxe suites en exclusieve faciliteiten en privileges, zoals Norwegian Cruise Line met ‘The Haven’, hetgeen vandaag gewenst is door vele families die gesteld zijn op luxe en persoonlijke service. Ook MSC met Cruising in Style Yacht Club en andere rederijen zoals Royal Caribbean Internationaal met luxe loft suites bieden hun gasten ook het Cruise in Style concept.

Cruise in Style : cruises wereldwijd van de Middellandse Zee tot de Noordelijke vaargebieden, van Noord- en Zuid- Amerika tot het Verre Oosten en Australië / Nieuw Zeeland. Cruise in Style realiseert ultra-luxe cruises naar de specifieke wensen en eisen van de meest persoonlijke service gestelde reiziger.

Terug naar nieuws