Caribbean Cruise inclusief vluchten met Seabourn luxe cruises: nov. & dec. 2023 

Vijf afvaarten in november en december 2023 inclusief vluchten.

Cruise met Seabourn deze winter in de Caribbean aan boord van de Seabourn Sojourn of Seabourn Quest. Vier afvaarten zijn 14 dagen lang en een afvaart 16 dagen, tijdens deze cruise viert u ook kerst en oud & nieuw aan boord.

Bon Voyage Event

Boek vóór 10 juli 2023 en ontvang een gratis suite-upgrade van twee categorieën plus tot 2.000$ boordtegoedper suite om uw reis nog gedenkwaardiger te maken. 

Bekijk aanbod Bon Vivant Event Seabourn

Caribbean cruises SEABOURN

Cruise met Seabourn deze winter in de Caribbean aan boord van luxe boetiek schepen Seabourn Sojourn of Seabourn Quest. Keuze uit 229 stijvolle suites!

Vier afvaarten : 14-daagse cruise. Eén afvaart 16 dagen, tijdens deze cruise viert u ook kerst en oud & nieuw aan boord.

Boek nu inclusief vluchten: Economy class vanaf geselecteerde luchthavens, zoals Brussel of Amsterdam. 

Hierbij zit ook een voorovernachting in Miami en groepstransfers passend aan de vliegtijden.* Boek voor 10 juli.

  • 14 dagen Leeward Island Jewels: Rondreis Miami, Florida, Seabourn Quest of Seabourn Sojourn, vertrek 7 nov. 2023

 

500 $ boordtegoed per suite, inclusief economy class vluchten. Vanaf € 6.799 p.p.

500 $ boordtegoed per suite, inclusief economy class vluchten. Vanaf € 6.299 p.p.

500 $ boordtegoed per suite, inclusief economy class vluchten. Vanaf € 8.799 p.p.

Seabourn's luxe cruiseschepen

Met hun ongeëvenaarde gevoel voor stijl, elegantie nodigen de luxe cruiseschepen van Seabourn u uit om de grenzen van uw verbeelding te overtreffen. 

Aan boord van Seabourn wordt elke wens snel en met een vriendelijke glimlach vervuld. Of het nu gaat om een ontspannende nekmassage aan het zwembad, of het serveren van een glas champagne als u terugkomt van een excursie aan land, u zult het gevoel hebben dat u lid bent van een zeer exclusieve club wanneer u op deze luxe cruiseschepen bent.

Stap aan boord van een van onze schepen en u zult genieten van een verfijnde en luxueuze cruise als geen ander. U zult het gevoel hebben dat u bent uitgenodigd om mee te varen op een privéjacht.

Elke cruiseschip biedt suites met zeezicht, luxueus ingerichte accommodaties, een open-bar-beleid met premium dranken, champagne en sterke dranken, en een dinerervaring van wereldklasse, verder verbeterd door een culinaire samenwerking met chef-kok Thomas Keller aan.

Alvast een eerste Seabourn Moment mee maken?

Kom in de stemming via de Seabourn video.

Onze aanbevolen CRUISE & STYLE reisbureaus kunnen u het beste advies geven en welke flexibele voorwaarden Seabourn aanbiedt. Zo boekt u steeds met een gerust gevoel!

Klik op de link voor de cruisespecialist in uw regio.

Tel. SEABOURN 00800 1872 1872

of mail naar: informatie@seabourn.com 

 

Terug naar CRUISE NIEUWS