CroisiEurope lanceert haar cruiseprogramma 2024 met nieuwe routes en nieuwe excursies op kanalen, rivieren en zeeën.

Om het aanbod te vernieuwen en te verrijken, zijn hier de nieuwigheden voor 2024 van Europa's grootste riviercruise rederij, met vernieuwde bestemmingen om beter aan de verwachtingen van cruisepassagiers te voldoen. 

Met meer dan 170 routes op kanalen, rivieren en zeeën op haar vloot van 50-tal  riviercruiseschepen en 2 zeecruiseschepen, varend op 39 waterwegen in 37 landen, biedt CroisiEurope een breed scala aan cruises op het water.

NIEUWE CRUISES 2024: 

sommige van onze routes zijn vernieuwd om u een frisse kijk te geven op deze bestemmingen.

Riviercruises:

- Een vijfdaagse ‘Tijdloos Venetië riviercruise’ in het hart van de Venetiaanse lagune. Een nieuwe manier om de Serenissima en haar mysteries te ontdekken met een retourtocht vanuit Venetië met twee tussenstops in Mazzorbo en Chioggia. Slechts 12 afvaarten in juli en augustus 2024 aan boord van de MS Michelangelo.

- Een cruise van negen nachten tussen Straatsburg en Wenen op drie rivieren - de Rijn, de Donau en de Main - met prachtige tussenstops in Mainz, Frankfurt, Miltenberg, Wertheim, Würzburg, Schweinfurt, Neurenberg, Regensburg en Passau, met een overnachting in Wenen, om de pracht en praal en levenskunst te ontdekken. Vertrek in mei, september en oktober aan boord van het MS Beethoven.

Kanaalcruises Frankrijk:

- Een cruise van zes nachten in een péninche door de prachtige Oise-vallei, op ontdekking naar de verborgen schatten van de Noyonnais tussen Pont-l'Évêque en Parijs, met tussenstops in Compiègne, Pont-Sainte-Maxence, Saint-Leu-d'Esserent, Auvers-Sur-Oise, Pontoise en Bougival. Vertrek tussen april en oktober aan boord van de elegante kanaalrivierschip Raymonde, slechts 22 passagiers, kan ook volledig gecharterd worden.

Maritieme cruises:

- Een cruise van zeven nachten op de Griekse eilanden door de Cycladen en de Dodekanesos, in het hart van de Griekse beschaving. Een bestemming die opnieuw is geprogrammeerd naar aanleiding van verzoeken van talloze cruisepassagiers. De route is gedeeltelijk herzien om toegang te krijgen tot charmante haventjes ver van de drukte, met originele havens buiten de gebaande paden - Syros, Rhodos, Santorini, Milos en Amorgos. Vertrek in april, mei en juni aan boord van La Belle de l'Adriatique.

- Een cruise van zeven nachten langs de Italiaanse kust met een bezoek aan de mooiste steden en eilanden van het land. Vertrek vanuit Nice en bezoek Livorno, Portoferraio, Alghero, Porto Cervo, Porto Santo Stefano en La Spezia, tussen mei en september aan boord van La Belle des Océans. 

Nieuwe excursies, enkele voorbeelden:

- Het fort van Golubac in Servië, een van de best bewaarde middeleeuwse forten in Europa, aan de ingang van de kloof van de IJzeren Poort. Het Château de Malmaison, een prachtige residentie gekocht door Josephine voor haar man Napoleon Bonaparte. Het Pissarro Museum in Pontoise, met werken van pre- en post-impressionistische kunstenaars. Het Musée de l'Absinthe in Auvers-sur-Oise, in de voetsporen van Van Gogh. Het Château de Chantilly, een van de mooiste juwelen van het Franse culturele erfgoed. Het Wapenstilstandsmonument in Compiègne, een eerbetoon aan degenen die meer dan 100 jaar geleden hun leven opofferden.

Een nieuw en innovatief Excursiepakket:

In 2024 kunt u uw keuze van excursies aanpassen door klassieke en authentieke excursies te combineren en te profiteren van op maat gemaakte prijzen. 

Meer info & reservering contacteer één van onze aanbevolen CRUISE & STYLE reisbureaus, klik hier. 

https://www.croisieurope.be/nl