In september nog cruisen naar de Oostelijke Middellandse Zee? 

Dat is mogelijk aan boord van de Celebrity Apex! Dit innovatieve nieuwe schip is voorzien van de modernste technieken en belooft een unieke cruise-ervaring. Struin over het indrukwekkende Grand Plaza met verschillende bars, cafés en specialiteitenrestaurants of geniet van een drankje in de unieke "Magic Carpet". Dit ongebruikelijke ontwerp lijkt op een langwerpige lift die tussen de dekken aan de buitenzijde van het schip kan bewegen en altijd van functie verandert.

Dankzij het inbegrepen Classic drankpakket, fooien én internet hoeft u zicht tijdens de cruise nergens meer zorgen over te maken!

9-daagse cruise met nieuwste CELEBRITY APEX

Hoogtepunten:

Piraeus / Athene (Griekenland) - Santorini (Griekenland) - Soúda (Kreta, Griekenland) - op zee Haifa (Israël) - Ashdod (Israël) - Ashdod (Israël) - op zee - Piraeus / Athene (Griekenland)

  • Vereist: volledige vaccinatie tegen COVID-19
  • Uitgebreid hygiëne- en veiligheidsconcept aan boord
  • Nu inclusief Classic drankpakket, fooien én internet 

ATHENE

Cruiseschepen meren aan in Piraeus. Vanuit Piraeus is het 12 km naar het centrum van Athene, de oudste wereldstad van Europa en de bakermat van de democratie. De oude stadskern Plaka ligt aan de voet van de Acropolis, terwijl de huidige stad is gebouwd tegen de omringende heuvels. Breng een bezoek aan het Archeologisch Museum, het Griekse Parlement op het Syntagmaplein of het Olympisch Stadion. Beklim de Lykavittós heuvel voor een geweldig uitzicht over de stad.

SANTORINI

Santorini is een van de Cycladen-eilanden in de Griekse Egeïsche Zee. Dit unieke, grillige eiland is ontstaan door een vulkaanuitbarsting. Tegenwoordig wonen de inwoners aan de rand van de krater van de vulkaan. Witte dorpen liggen op duizelingwekkende hoogten dicht bij de rand. De mooiste van de Cycladen combineert blauwe zee, adembenemende uitzichten en een bizar landschap. De typische architectuur van de Cycladen bestaat uit kubusvormige huizen met gekleurde raamkozijnen en veel kapelletjes met blauwe koepels.

SOUDA

Op het Griekse eiland Kreta ligt het mooie stadje Souda, dat een van de grootste havens in de Middellandse Zee heeft. Hier vind je romantische plekjes waar je kunt genieten van de rust. Ontdek de ruïnes van Aptera en laat je fascineren door een adembenemend uitzicht over de baai. Er is ook de mogelijkheid om een uitstapje te maken naar de voormalige Kretenzische hoofdstad Chania, gelegen ten westen van Souda.

HAIFA

Haifa, gelegen in het noorden van Israël, is een centraal knooppunt in de oostelijke Middellandse Zee. Met ongeveer 280.000 inwoners is Haifa de op twee na grootste stad en heeft het de grootste haven van Israël. Omdat Haifa aan de voet van het Carmel-gebergte ligt, wordt een stadstour aanbevolen vanwege het indrukwekkende panorama uitzicht. Naast enkele opmerkelijke bezienswaardigheden zoals het Gan Ha`em Park, de beeldentuin en talloze musea, kun je ook heerlijk ontspannen op een van de stranden.

ASHDOD

Vanuit hier kunt u een bezoek brengen aan Jeruzalem en Bethlehem of de Dode Zee, met hun eeuwenoude geschiedenis. Ashdod (ook asjdod) is een havenstad gelegen aan de Middellandse Zee. De stad telt 65.000 inwoners. Ashdod was eertijds de noordelijkste van de vijf steden van Filistijnen. Ashdod ligt vlak onder de modernste wereldstad van het Midden Oosten, Tel Aviv. Het schip legt hier aan en vanuit hier kunt u Jeruzalem en Bethlehem of de Dode Zee bezoeken. Ashdod en Haifa zijn de twee grootste havensteden van het land.

Meer info bij de betere cruisereisbureaus, klik hier

 

Terug naar NIEUWS