Carnival Cruises vaart met hun gloednieuw cruiseschip vanaf april 2021 en heeft een achtbaan aan boord!

Aan boord van de Mardi Gras™  komt een achtbaan, dit heeft rederij Carnival Cruises bekent gemaakt. Een aanrader voor liefhebbers van cruisen en funparken. 

BOLT is de naam voor deze achtbaan en wordt gebouwd in München. Op dit moment zal naar verwachting de Mardi Gras™  in 2021 haar debuut maken.

Een gloednieuwe achtbaan met een adembenemend uitzicht op zee, wie durft? Boek dan je cruise vanuit Port Canaveral (Florida) bij:

Interesse? Boek dan je cruise vanuit vertrekhaven Port Canaveral (Florida) bij: De betere cruisereisbureaus, klik hier.

Carnival Cruises vaart met hun gloednieuw cruiseschip Mardi Gras™: Dit cruiseschip zal in de Caribbean en langs de Amerikaanse kust varen. Het is het eerste Amerikaanse cruiseschip wat wordt aangedreven door aardgas en tevens het grootste cruiseschip van de rederij.

Het schip biedt plaats voor circa 5.000 gasten. Het schip heeft 6 zones, elk met een ander thema boordevol nieuwe eet- en drinkervaringen. Gelegen in het atrium van het schip is het ‘Grand Central’ gevestigd, het entertainmentcomplex met driedeks hoge ramen van de vloer tot het plafond en een bar met prachtig uitzicht op zee.  Er zijn verschillende muzieklocaties, cafés en bars om van de avond te genieten. Top is het fantastische ‘French Quarter’ van New Orleans met hun eigen zone. Met bars, restaurants en zelfs een jazzclub is een avond hier spenderen net een scene uit de film ‘The Big Easy’.

De ‘Summer Landing’ is dé perfecte plek om rond het zwembad te hangen en te zonnen. Cloud 9 Spa is de rustgevende plek om te ontspannen en uzelf te trakteren op een ontspannende massage of andere spabehandeling. De Serenity ruimte wordt een luxe ruimte waar enkel +21 jarigen welkom zijn.

Mardi Gras™ cruiseschip met zijn gloenieuwe achtbaan aan boord en een adembenemend uitzicht op zee, wie durft? 

Interesse? Boek dan je cruise vanuit vertrekhaven Port Canaveral (Florida) bij: De betere cruisereisbureaus, klik hier.