Profiteren van Cruise aanbiedingen met Holland America Line?

Boek met vertrouwen een Europa cruise op het gloednieuw cruiseschip de Rotterdam !

Zomer 2021-2022 : Noorse fjorden vanuit Amsterdam

Gemakkelijk en ontspannen reizen begint met een vertrek vanuit Amsterdam, o.a. richting de Noorse fjorden.

Bij Holland America Line geniet je van een compleet verzorgde cruise inclusief volpension, luxe & ruime accommodatie, bruisend entertainment en vriendelijke, persoonlijke service.

Het nieuwste schip de Rotterdam, tevens ook het nieuwe vlaggenschip, maakt haar debuut later in het jaar en is het derde schip in de Pinnacle-klasse.

8 aug. 2021 vanuit Rome tot Amsterdam met de Rotterdam, nieuw schip Holland America Line

Op 8 augustus, aan boord van de nieuwe Rotterdam, voor een 14-nachten cruise vanuit Civitavecchia (Rome) naar AmsterdamKlik hier voor route

Deze cruise kun je nu al boeken en indien je voor 5 april boekt ontvang je tevens veel voordeel waaronder een drankenpakket, hut upgrades & meer!

Uw cruiseschip: de Rotterdam

Rotterdam, een krachtige en symbolische naam die de cruiseschepen uit ons verleden eert, is het nieuwste schip van Holland America Line (ook het nieuwe vlaggenschip) en het derde schip in de Pinnacle-klasse. Rotterdam zet het nieuwe geluid in cruisen voort: voortreffelijk dineren, innovatief entertainment, prachtig ingerichte hutten en suites, de beste service met alle aandacht voor zelfs het kleinste detail, waarin onze geschiedenis van bijna 150 jaar wordt weerspiegeld. Muziek staat centraal op dit nieuwe schip, en het resultaat is een schip dat niet alleen door water, maar ook door de harten van gasten beweegt. Met de beste muziek op zee levert de Rotterdam de soundtrack bij de ontdekkingen van iedere dag.

  • Nieuw: Rolling Stone Rock Room: geniet iedere avond van vier decennia klassieke rock op het podium in de Rolling Stone Rock Room. Een live band brengt iconische hits van uw favoriete sterren. 
  • Lincoln Center Stage: presenteert uitstekende live optredens van kamermuziek
  • Holland America Line Navigator: personaliseer uw cruise-ervaring aan boord met ons gratis mobielvriendelijke hulpmiddel. Plan uw dagelijkse activiteiten, bekijk en boek excursies, bekijk restaurantmenu's, maak dinerreserveringen, controleer uw rekening en meer. 

NIEUW: Fly & Cruise Caribbean nu vanaf €1.299 pp !

Beeld je in dat je heerlijk ontspannen ligt op een luxueus strandbed, uitkijkt op het mooie witte zandstrand en je bent omgeven door grote palmbomen, je voelt de warmte van de zon op je gezicht met een heerlijk briesje. Je ziet even verderop een aantal mensen aan het snorkelen in de kristalblauwe wateren van Half Moon Cay, het bekroonde privé eiland van Holland America Line op de Bahama’s. Klik hier voor meer info

Naast witte droomstranden, wiegende palmbomen en historische schoonheid, bieden de Caraïbische eilanden ook een rijke en gevarieerde cultuur. 

Vaar met ons prachtige nieuwe schip, de Nieuw Statendam, en geniet van nog meer ruimte en minder drukte. Kies uit een grote verscheidenheid aan havens, waaronder het Panamakanaal. Maak ook kennis met onze exclusieve activiteiten, zoals een diner geïnspireerd door de bekende chef-koks van onze Culinary Council®, live entertainment met onder meer de B.B. Blues Club en onze gloednieuwe Rolling Stone Rock Room, en nog veel meer. Welkom aan boord voor uw volgende avontuur naar het paradijs.

Zie jij jezelf al in de Caribbean?

Pak dan nu je kans en boek onze complete Fly&Cruise Caribbean pakket al vanaf €1.299 pp, inclusief:

  • Cruise op basis van volpension
  • Vluchten
  • Pre-cruise hotelovernachting in Miami of Ft. Lauderdale
  • Gratis luchthaven transfers

Meer info Caribbean, zie web Holland America Line, voor reservaties contacteer de betere “Cruisereisbureaus

 

Terug naar NIEUWS