AIDA CRUISES winterseizoen  

Voor het winterseizoen bieden zij momenteel de volgende mogelijkheden:Aida breidt hun aanbod in Noord-Europa, de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden uit met nieuwe cruises in de winter.

Goed nieuws voor alle Noord-Europa fans: AIDAprima verlengt haar Noord-Europa seizoen tot april 2022 vanuit Hamburg naar verschillende grote steden in West-Europa.

Na het Griekse seizoen zal AIDAblu van november tot eind december 2021 overstappen naar de Canarische Eilanden en zevendaagse cruises aanbieden naar de eilanden van de eeuwige lente. Daarna zal ze koers zetten naar de Middellandse Zee. In januari en februari 2022 staan zevendaagse cruises vanuit Palma de Mallorca op het programma. Vanaf eind februari 2022 zal het vanuit Civitavecchia naar de mooiste metropolen van Italië varen, en in april zal Corfu opnieuw de vertrekhaven en bestemming zijn voor zevendaagse reizen door de eilandenwereld van de oudheid. 

Als u enkele van de mooiste bestemmingen in het Caribisch gebied of de Canarische Eilanden in de winter wilt ontdekken zonder per vliegtuig te reizen, dan zijn hun "Winterpause" cruises precies wat u zoekt.

Voor de juiste vertrekdatums en reservaties contacteer de betere cruisereisbureaus.

De AIDA Cruises rederij biedt fantastische cruises aan! In CRUISE & STYLE leest u alles over de rederij “AIDA Cruises” en haar cruises. Bij de Duitse rederij AIDA Cruises bent u aan het juiste adres voor een ontspannende cruisereis langs de mooiste plekken ter wereld. Rederij AIDA onderscheidt zich van alle andere cruisevakantie aanbieders. Er is aan boord een heerlijke losse sfeer. 

Meer info alle afvaarten zie op hun website : www.aida.nl

4+ sterren schepen, aanrader voor familiecruises, ruim entertainment voor kinderen.

Boek nu voordelig je cruise! Klik hier voor hun website.

Vertrek op cruise vanuit Rotterdam

Cruises naar Noord-Europa vanuit Rotterdam en wekelijks aanleggen in Hamburg, Le Havre, Zeebrugge. Voor de juiste vertrekdatums en reservaties contacteer de betere cruisereisbureaus

AIDA Cruises : 'AIDAnova' het eerste LNG-cruiseschip ter wereld

AIDAnova is het eerste cruiseschip ter wereld dat zowel in de haven als op zee met vloeibaar aardgas (LNG) met lage uitstoot kan worden gebruikt.

Op het nieuwe schip kunnen de gasten uitkijken naar een breed scala van culinaire nieuwigheden en entertainment. Zo is het aantal servicerestaurants aanzienlijk uitgebreid. The Ocean's - het specialiteitenrestaurant voor vis en zeevruchten - is maar een voorbeeld. In het nieuwe Churrascaria Steakhouse wordt gegrild vlees aan het spit geserveerd.
Voor de perfecte Aziatische culinaire ervaring is het aanbod van sushi- en teppanyaki gerechten uitgebreid en zijn nieuwe hot pots en een tandoori toegevoegd. Voor de perfecte Aziatische culinaire ervaring is het East Restaurant uitgebreid met een Tandoori-hoek. Nieuw is ook het Yachtclub Restaurant, dat lichte seizoensgebonden gerechten en internationale specialiteiten met een maritieme flair biedt, en de Street Food Mile, waar u van vroeg in de morgen tot na middernacht kunt genieten van een snack als curryworst, kebab of sandwiches.

In het nieuwe Time Machine Restaurant komen de gasten terecht in een toverwereld vol verrassingen. Tijdens een fantastisch diner ‘door de tijd’ vervagen de lijnen tussen realiteit en fantasie. Alles beweegt en draait en obers veranderen in tovenaars terwijl ze een heerlijk menu met meerdere gangen serveren.

In Studio X krijgen gasten innovatief entertainment aan de hand van opwindende televisieformats. De moderne opnamestudio aan boord van AIDAnova is de eerste tv-studio op zee die dagelijks live produceert en uitzendt. De polyvalente zaal is daarmee een van de hoogtepunten van AIDAnova. De gasten wonen de uitzendingen live bij en genieten van zowel bekende televisieformats als van tv-shows die speciaal zijn ontwikkeld voor AIDAnova.
Het populaire Theatrium beschikt over het eerste 360-graden-podium met meer dan 10 LED-muren en een "Magic Tunnel" voor spectaculaire optredens van artiesten.

Four Elements, dé plek voor plezier met een touwenparcours, waterglijbanen en een Beach Club is natuurlijk ook voorzien aan boord van AIDAnova. Daarnaast beschikt het schip ook over een wellnessruimte van ongeveer 3500 vierkante meter, een outdoor sportschool, 17 restaurants en 17 bars. Een van de vele hoogtepunten zijn de 21 verschillende soorten passagiershutten. Van de penthouse-suite verspreid over twee niveaus tot ruime gezinshutten of comfortabele eenpersoonshutten, elke gast kan zich op zijn eigen manier thuis voelen op zee.

Meer info bij de betere cruisereisbureaus 

Benieuwd naar het volledige artikel, beoordeling door Cruise&Style? Deze lees je in CRUISE & STYLE, te bestellen via deze link.

Tekst ® Rudy Beckx, uitgever CRUISE & STYLE.

Terug naar NIEUWS

https://www.aida.nl