Aantrekkelijke aanbiedingen

Of u nu iets bijzonders zoekt voor een geliefde of iemand die heel lief is, met aantrekkelijke aanbiedingen ontdekt u de wereld samen. 

Profiteer nu van unieke kortingen op de mooiste droombestemmingen! 

Wat dacht u van een expeditiecruise naar Antarctica, Spitsbergen, Groenland of IJsland 

Antarctica

De verschillende Antarctica expeditie cruises zijn een perfecte manier om het spectaculaire dierenleven en de natuurlijke schoonheid van het witte continent te ervaren. Geniet van meerdere dagen op Antarctica, inclusief het aan land gaan en tochten per poolcirkelboot langs imposante ijsbergen, evenals mogelijkheden om te kajakken, wandelen en nog veel meer. 

Spitsbergen

Een expeditie naar Spitsbergen is uniek! Verken de grootste Arctische wildernis van Europa met optionele excursies als wandelen, kajakken en een gletsjer oversteken, allemaal met een goede kans om de machtige ijsbeer te zien. De reis begint met het ontdekken van de vele dingen die er in Longyearbyen te doen zijn. De Spitsbergen-cruise in de zomer heeft de meest spectaculaire hoogtepunten van de Noordpool. De lokale flora en fauna staan in volle bloei, met een rijke wildlife, zoals zeehonden, duizenden zeevogels, de poolvos en rendieren. En dit alles onder de magische Middernachtzon in de ongerepte wildernis van het Noordpoolgebied.

IJsland en Groenland

IJsland en Groenland staan bekend om hun wilde, ruige en unieke natuurschoon. Het krioelt er van natuurlijk leven, met een rijke cultuur en gastvrije mensen. Tijdens de expeditie rondom IJsland krijgt u een complete ervaring van één van de meest unieke plekken ter wereld. De uitgebreide reis brengt u naar een betoverende diversiteit aan natuur, wildlife en nederzettingen. De Westelijke regio van IJsland biedt spectaculaire uitzichten en is de plek van spannende Viking-sagen uit de oudheid, een belangrijk onderdeel van de IJslandse mythologie. Een hoogtepunt in het westen zijn de Westfjorden, een prachtig natuurreservaat met veel vogelkliffen. De expeditie van IJsland naar Groenland laat u de geweldige Groenlandse geografie onder de Middernachtzon ontdekken en de mensen ontmoeten die deze wildernis hun thuis noemen. Tijdens deze avontuurlijke vakantie zult u zelden druk bezochte nederzettingen en levendige stadjes ontdekken, en ontdekt u de vele dingen die u kunt doen in Nuuk. 

Of kiest u voor de traditionele Hurtigruten-route met de postboot langs de Noorse fjorden? info bij NORSKE.  

Elke dag een mooie zonsondergang beleven buiten op het dek en samen mee op één van de vele optionele excursies. Door het dagelijkse laden en lossen tijdens deze cruise richting de Noordkaap wordt u direct onderdeel van het Noorse kustleven en krijgt uw zeereis iets bijzonder authentieks. Op zee kijkt u uw ogen uit door door adembenemend natuurschoon. 

Voor alleenreizenden:

Singles niet getreurd, want alleenreizenden betalen geen 1-persoonstoeslag op geselecteerde Hurtigruten-routes langs de Noorse fjorden.

Enkel geldig voor nieuwe reserveringen en volgens beschikbaarheid.

Info en reserveringen bij Norske Noorwegen Reizen 

Tel. 023 528 98 56 of mail naar info@norske.nl