CORSICA 8-daagse cruise vanuit Nice (bereikbaar met auto)... in Nederland exclusief te boeken bij "Captain Cruise"

Vertrek vanuit Nice, Frankrijk, om het eiland van de schoonheid te ontdekken. De emblematische steden van het eiland, de hemelse landschappen, het achterland en de culinaire tradities op de klank van Corsicaanse liederen zullen op de agenda van deze uitzonderlijke cruise staan. Deze cruise route is nu te boeken bij Captain Cruise : Tel. : 088 - 501 8 501 of stuur een mail naar info@captaincruise.nl

Aan boord van het vernieuwde cruiseschip LA BELLE DES OCÉANS, rederij CroisiEurope

Alle suites op dit premium schip beschikken over een badkamer met inloopdouche, een bureau, een haardroger, een inbouwkast met een kluisje, een minibar, een flatscreen-tv en airconditioning.

Aan boord gaat high-end comfort gepaard met verfijnde elegantie voor de publieke ruimtes, de twee loungebars, het restaurant, een bar-restaurant-grill rond het prachtig zwembad, een fitnesscentrum, een schoonheidssalon met kapper en spa evenals een wasserijdienst. Tijdens de cocktails en na het diner zorgen muzikanten voor een bijzonder mooie cruisesfeer!

Dit zeeschip heeft zeven dekken, is 103m lang en 15m breed. Het biedt ruimte voor 124 gasten dankzij de 62 ruime suites, allemaal met buitenuitzicht, waaronder 9 met privébalkons. Tip: In je kajuit zijn de stopcontacten 110 volt, m.a.w neem een adapter/reisstekker mee. 

Je mag een marmeren badkamer met inloopdouche verwachten, haardroger, wekkerradio met ipod dock en Wifi is beschikbaar op het ganse schip.

Keuze uit 62 suites, CORSICA Cruise van uit Nice

•  1 Ocean suite van 38 m2 & privébalkon, zithoek, tweeling- of queensizebed.

•  8 Riviera suites van 26 m2 & privébalkon, zithoek, tweeling- of queensizebed.

•  4 Panorama suites van 25 m2 met 2 grote ramen, zithoek, tweeling- of queensizebedden.

•  40 Horizon-1 suites van 17 m2 met raam, zithoek, tweeling- of queensizebed.

•  9 Horizon-2 suites van 17 m2 met 2 grote patrijspoorten, zithoek, tweeling- of queensizebed.

Restaurants

Het restaurant heeft een hedendaagse en internationale keuken in een gezellige en stijlvolle sfeer. Het ontbijt en de lunch worden in buffetvorm geserveerd, terwijl het diner aan tafel wordt opgediend. Het grillrestaurant, dat vlak bij het zwembad ligt, bied je een alternatief voor de gerechten die in de andere eetgelegenheden aan boord worden geserveerd. Op de bovenliggende verdieping kan je bovendien een terrasje doen.

Zonnedek & zwembad

Tijdens cruises in warme landen draait het buitenleven op het schip rond het zwembad, dat achteraan het schip is gelegen. Aan de zwembadbar en de rand van het zwembad, ideale plekken om u te verfrissen, kunt u met anderen afspreken en zich ontspannen. Het rustgevende kader wordt zowel bij warme temperaturen als bij minder mooi weer geapprecieerd. Terwijl u vaart en ontspant op het zonnedek kan u genieten van het zicht op zee en van de landschappen.

Wellnessruimte

Zie er stralend uit gedurende uw volledige verblijf op het luxe cruiseschip dankzij de behandelingen die worden aangeboden in de wellnessruimte: manicure, pedicure en massages. Afspraken kunnen rechtstreeks aan boord van het schip worden gemaakt.

Fitnesscentrum

De La Belle des Océans stelt een fitnesszaal ter beschikking van de gasten, zij kunnen hier iedere dag hun favoriete sport beoefenen.  

Discoverer Lounge Bar

Deze fraaie Discoverer Lounge biedt u onbeperkt koffie en thee met kleine koekjes aan boord van uw luxe cruiseschip. De bar baadt in natuurlijk zonlicht en is de ideale plek om uit te rusten, terug te denken aan de activiteiten van de voorbije dag en te fantaseren over de komende excursies.

Explorer Lounge Salon/Bar

Hier kunt u alle conferenties en presentaties bijwonen die op het programma staan, terwijl u geniet van het panoramische uitzicht.  

Te boeken bij Captain Cruise : Tel. : 088 - 501 8 501 of stuur een mail naar info@captaincruise.nl

Vanaf januari vaart dit cruiseschip rondom de Canarische Eilanden, waarbij 6 eilanden, nationale parken en tuinen worden ontdekt en het leven van de eilandbewoners en de voorouderlijke tradities worden leren kennen, in Nederland exclusief te boeken bij "Captain Cruise".

Mogelijke route in de toekomst: Ontariomeer, 11-daagse cruises, met bezoek aan Québec, Montréal, Thousand Islands, Toronto en Niagara-on-the-Lake. Cruise routes Canada op de prachtige Saint-Laurent river, van juni tot september, in Nederland exclusief te boeken bij "Captain Cruise"

Het zijn tussenstops vol contrasten op een route die grandioos eindigt met de schitterende Niagarawatervallen. Voor een uitgebreide reportage zie in nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE, nu verkrijgbaar door te bestellen online. Deze cruise route is nu te boeken bij Captain Cruise : Tel. : 088 - 501 8 501 of stuur een mail naar info@captaincruise.nl

Terug naar Nieuws