Feestelijke historische cruise 150 jarig jubileum Holland America Line

CRUISE & STYLE was getuigen van het feestelijk event op 15 oktober 2022. Hun volgend event "150-Jarig Jubileum cruise" is met vertrek op 3 april 2023 vanuit Florida naar Rotterdam.  

Meer info: Holland America Line

Op 3 april 2023 zal de Rotterdam vanuit Ft. Lauderdale vetrekken richting Rotterdam

De Rotterdam VII zal op 18 april 2023 – Holland America Line’s 150ste verjaardag – aankomen met een overnachting in Rotterdam.

Op 18 april 2023 viert Holland America Line haar 150ste verjaardag – waarmee het een van de langst opererende rederijen ter wereld is. Om deze mijlpaal te vieren, heeft de cruisemaatschappij speciale evenementen en activiteiten gepland, waaronder deze historische cruises vanuit Rotterdam naar New York en v.v.

April 2023 trans-Atlantische cruise 150-Jarig Jubileum, te boeken bij onze aanbevolen cruisereisbureaus.

Vertrek op 3 april 2023: Ft. Lauderdale FLORIDA naar Rotterdam 

Beleef onze eerste reis in omgekeerde volgorde. Volg de oostkust naar een overnachting in het gemêleerde New York. Steek de oceaan over naar het historische Plymouth. Geniet van de kastelen en kliffen van Dover voor de finale met overnachting in Rotterdam

Meer info: Holland America Line

Nieuw cruiseschip: Rotterdam VII

Het nieuwste schip van Holland America Line, de Rotterdam VII, biedt het beste van alles wat ze doen: een voortreffelijke keuken, bekroonde service, prachtig ingerichte hutten en suites en entertainment van wereldklasse. Het hart van dit alles is Music Walk®, een exclusieve collectie live muziekvoorstellingen. Ervaar als eerste de luxueuze Pinnacle-klasse van de Rotterdam tijdens haar eerste reizen. 

Voor meer info en reservatie neem contact op met je cruisespecialist of reisadviseur

of bel direct via 0800 7245 425 (gratis)

Ter info: Op 15 oktober 1872 vertrok het ss Rotterdam l op haar maiden voyage vanuit Rotterdam naar New York. Exact 150 jaar later zal het 7e schip met de naam Rotterdam VII, deze route opnieuw gaan maken om deze historische gebeurtenis te herdenken.