Vertrek : 11 juni 2023. 

Vaargebied: Noordelijke Europa 

Routel: Rotterdam - Dover - Hardangerfjord - Bergen - Molde - Longyearbyen - Liefdefjord - Ny-Ålesund - Lilljehöökfjord - Longyearbyen - Akureyri - Ísafjörður - Reykjavik - Kirkwall - South Queensferry - Edinburgh - Invergordon – Rotterdam. 

Aan boord van de Zuiderdam van Holland America Line

De Zuiderdam is een middelgroot schip en is het eerste schip uit de Vista-klasse. De Zuiderdam heeft een klassieke uitstraling vanwege de brede teakhouten dekken, ruime hutten en stijlvolle eetkamers. Aan boord bevindt zich een prachtige antiek- en kunstcollectie. In het atrium staat een zeepaard gemaakt van Waterford-kristal. Ook andere kunststukken zijn de moeite waard om te bewonderen, waaronder een popart schilderij van prinses Beatrix door Andy Warhol en medaillons van Frank Lloyd Wright.

Aan boord van de Zuiderdam zijn er twee heerlijke zwembaden beschikbaar, net zoals een ontspannende spa en een jacuzzi.

Daarnaast kunt u winkelen aan boord en sporten in het Fitness Center of op een van de basketbal- en volleybalvelden.

Club HAL is er voor de 3-17 jarigen, waar voor ieder wat wils is georganiseerd. The Loft is vanaf 13 jaar.

Aan boord kunt u genieten van de wonderen der natuur met BBC Earth Experiences.

Leer uw foto’s en video’s van uw cruise te bewerken bij de Digital Workshop.

Ook kunt u genieten van live kookshows en meedoen met de workshops bij America’s Test Kitchen.

’s Avonds kunt u gokken in het casino, winkelen, een film kijken in de bioscoopzaal of loungen in een van de diverse bars. De bars aan boord zijn de Piano Bar, waar een pianist uw verzoeknummer speelt, de Ocean Bar en de Pinnacle bar. Nog geen keuze genoeg? Ga dan naar de kunstzinnige Gallery Bar.

De Music Walk ervaring kunt u beleven in de B.B. King Blues Club, de Lincoln Center Stage en de Billboard Onboard. Of sluit uw dag af in de Vista Show Lounge. 

Meer info: Zeetours.

https://www.zeetours.nl/