Riviercruises

Prachtige riviercruises met rederij Feenstra en hun luxe 5-sterren-schip MS Charles Dickens !  

Het goede nieuws is dat rederij FEENSTRA er gelukkig in geslaagd is om een extra schip te vinden voor de vele passagiers die dit jaar nog een riviercruise willen maken. En niet zomáár een schip. Het luxe 5-sterren-schip, het MS Charles Dickens, zal in augustus en september 2021 een drietal prachtige riviercruises voor rederij FEENSTRA uitvoeren. Voor u een unieke kans om voor een aantrekkelijk prijs met zo’n schitterend schip op reis te gaan.

BOEK NU en geniet van een riviercruise en dit in alle veiligheid.  

Wilt u zorgeloos op vakantie? Klik hier voor meer info. Of bel FEENSTRA RiJN LIJN: Nederland Tel. 026 445 28 05. Voor België: Tel. 0800 / 95 432.

Speciale aanbiedingen bij  Feenstra Rijn Lijn

Voor Kerstcruises december kan je terecht bij Feenstra Rijn Lijn. De beleving en de sfeer zijn uniek, zeker in de prachtige omgeving van de Rijn en de Moezel. Ook de gezellige kerstversieringen en -activiteiten in de Duitse steden verhogen de ambiance. Bovendien geniet u aan boord van de riviercruiseschepen van heerlijke diners en een prettige, unieke sfeer!  Voor meer info klik hier. 

Riviercruise Donau 2022

De Donaucruise voert u door Duitsland, Oostenrijk, Slowakije en Hongarije. Vervolgens wordt de Donau de grensrivier tussen Kroatië en Servië en tussen Roemenië en Bulgarije. De Donau doorkruist talrijke steden en dorpen waar cultuur, geschiedenis en tradities elkaar ontmoeten. De grote verschillen in cultuur, de interessante plaatsen zoals Wenen, Bratislava en Boedapest én de grote variatie in landschap zorgen voor een afwisselend geheel. De Donau is niet voor niets wereldberoemd en dat kan u met een Donaucruise ervaren. Voor afvaarten 2022 lees magazine CRUISE & STYLE nr. 14.

 

Riviercruise St.Petersburg naar Moskou

ASTERIA EXPEDITIONS:  Vaar met Asteria Expeditions vanuit Sint-Petersburg naar MoskouSint-Petersburg, gebouwd in 1703 door Peter de Grote op 100 moerassige eilanden is rijk aan cultuur, historie en bijzondere architectuur. Na een bezoek aan Nederland, was Peter de Grote namelijk zo gecharmeerd van Amsterdam, dat hij een soortgelijke stad, inclusief grachten, ook in Rusland wilde creëren.  Cruisen van Sint-Petersburg naar Moskou is de ideale manier om de rijke Russische cultuur te ontdekken. Op een rustige en luxueuse manier genieten van een betoverend landschap, afgewisseld door kleine dorpjes waar de lokale bevolking U warm onthaalt. Het Kizhi-eiland met zijn houten kerkjes, en de uitgestrektheid van van het Ladoga-meer is een unieke ervaring. U zal er tijdens de cruise diverse sites van het UNESCO-ergoed bezoeken, aan boord van het -zonder twijfel- allerbeste luxeschip op de Volga!  Het schip de Volga Dream is Ruslands eerste luxeschip dat nieuwe standaarden stelt met teak-dekken, flat-screen TV's en 58 welgeplaatste en ruime buitenhutten. Het schip is tevens uitgerust met apparatuur voor zeenavigatie. Fijne wijnen bij lunch en diner, 24/24u thee en koffie service en een aanwezige arts tijdens iedere tocht zijn slechts enkele van de diensten die dit schip uniek maken voor Rusland. Onder Westers management biedt dit schip de beste service voor de reiziger tijdens de cruise.

De Volga Dream is Ruslands eerste luxeschip dat nieuwe standaarden stelt. U zal verrast zijn van de kwaliteiten van deze 'unieke parel' op de Volga. Zo is er een gastronomisch restaurant, muziekzaal, bar, kappersalon, wasserette, souvenirshop en medische assistentie aan boord. U kunt heerlijk van de zon genieten op het zonnedek, voorzien van mooie teak-meubelen. Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd om kennis te maken met de Russische cultuur en muziek. Aan boord is het mogelijk om met kredietkaart te betalen (VISA en MasterCard) of met Roebels. Euro's worden niet geaccepteerd. Alle excursies ter plaatse zijn inbegrepen in de prijs. Meestal zijn er Frans- of Engelstalige gidsen aan boord.  

Terug naar nieuws