Silversea Cruises kondigt herstart cruises aan.

Schepen reeds terug in de vaart: 

 • Silver Moon
 • Silver Origin
 • Silver Muse
 •  Silver Shadow
 • Silver Spirit

Data schepen terug in de vaart: 

 • Silver Explorer: 10 november 2021
 • Silver Cloud: 14 november 2021 
 • Silver Whisper: 17 november 2021
 • Silver Wind: 20 november 2021 
 • Silver Dawn: 18 maart 2022

Silver moon 10-daagse cruises vanuit Griekenland 

Let op! Gasten dienen minimaal 14 dagen voor vertrek volledig te zijn ingeënt met een Covid-19 vaccin. De gasten kunnen alleen aan land met excursies vanuit de rederij. Daarbij gelden voorlopig ook nog de huidige maatregelen zoals een mondkapje in de openbare ruimtes en social distancing.

Middellandse Zee met nieuw schip Silver Moon

 • Spanje & de Balearen
  7 - 14 oktober 2021, 8 dagen / 7 nachten: vanuit Civitavecchia (Rome) naar Venetië met stops in o.a. Sorrento, Siracuse, Dubrovnik en Corfu
 • Voor info Silversea: Klik hier en voor reservaties zie bij de betere cruisereisbureaus

Silversea Cruises najaar 2021 

 • 7 okt.: Rome (Civitavecchia)  naar Venetië
 • 30 okt.: Barcelona naar Athene (Piraeus)
 • 5 nov.: Lissabon naar Rome (Civitavecchia)  
 • 9 nov.: Athene (Piraeus) naar  Barcelona
 • 15 nov.: Rome (Civitavecchia)  naar Athene (Piraeus)
 • 19 nov.: Barcelona naar Lissabon

SILVERSEA EUROPEAN GRAND VOYAGE 2022 : 91 daagse Grand Voyage

 • 30 maart. - 28 juni 2022:  Vertrek in Athene en aankomst na 91 dagen in Stockholm met de Silver Moon. 72 bestemmingen in 22 landen! Voor cruisers die niet te ver willen reizen, maar wel willen genieten van de voordelen van een Grand Voyage!
 • Voor info Silversea: Klik hier en voor reservaties zie bij de betere cruisereisbureaus

Silver Moonhet nieuwste schip van Silversea 

Silver Moon, het nieuwste schip van Silversea, vaart nog tot eind oktober in de Middellandse Zee en vertrekt daarna naar Azië voor haar winterseizoen.

Het culinaire S.A.L.T.-programma is een sterk pluspunt voor de gasten die aan boord zullen gaan!

Silversea Cruises en het Franse lifestyle merk Lalique

Silversea Cruises en het Franse lifestyle merk Lalique slaan de handen in elkaar om de schepen van de luxerederij uit te rusten met tijdloze elegantie. Het Franse merk heeft het Franse specialiteitenrestaurant La Dame reeds aangekleed op de vernieuwde Silver Shadow met decoratieve kristallen kunstwerken. Ook Silver Moon wordt verrijkt met prachtig, handgemaakte Lalique-kristalpanelen.

REDACTIE: Rudy Beckx

Voor info Silversea: Klik hier en voor reservaties zie bij de betere cruisereisbureaus

Nieuw bij SILVERSEA "S.A.L.T concept", binnenkort op nieuwste cruiseschip Silver MOON

Silversea lanceert hun gloednieuw culinair verrijkingsprogramma S.A.L.T., Sea And Land Taste, op hun nieuwste schip, de Silver Moon, welke vanaf augustus 2020 in de vaart zal komen. De introductie, van deze gastronomische culturen van over de hele wereld concept, start op dit ultra-luxe schip. Het restaurant S.A.L.T. zal regionale gerechten serveren die worden aangepast aan het seizoen en de regio’s waar het schip vaart. In de diverse aanloophavens zullen de gasten de markten, regionale restaurants en bars bezoeken en kunnen deelnemen aan bijzondere wijndegustaties, diners en kookklassen met plaatselijke top-chefs. Voor dit S.A.L.T. concept gaat Silversea Cruises in zee met Adam Sachs, voormalig hoofdredacteur van Saveur, een vooraanstaand culinair magazine.

Routes 2021 Silver MOON: Middellandse zee: Lissabon, Barcelona, Venetië, Rome en Athene.

Routes 2021 Silver MOON: Vanaf december 2021 tot febr. 2022 : Singapore - Hongkong

Nieuw cruiseschip voor GALAPAGOS eilanden "SILVER ORIGIN"

Dit is het meest elegante schip om de Galapagos te ondekken. Met slechts 100 gasten (en 90 crew!), 2 restaurants, een prachtige inrichting en een zeer ervaren team van Ecuadoriaanse expertgidsen zal het u aan niets ontbreken aan boord. Dit unieke schip biedt u een All-Suite accommodatie, veelal met prive terras, butlerservice, verfijnde interieurs en een Ecuadoriaanse geinspireerde keuken. Geen enkel aspect van Silver Origin is aan het toeval overgelaten! Het meest milieubewuste schip van Silversea! Voor de gasten: twee landings per dag, snorkel, kayak, goede wandelschoenen, wandelsticks, (waterdichte) rugzak. 

Weer in Galapagos: van januari tot juni warme, zonnige dagen met af en toe een regenbui. Buiten deze periode is er soms bewolking, maar is het droog.

De beste reistijd is van februari t/m april. Cruise San Cristobal - Baltra en v.v.

SILVER SHADOW: luxury klasse en nu volledig vernieuwd

Om het comfort voor de gasten nog verder te verhogen werden het Atrium-ruimte en Arts Café op dek 5, het enorm populaire restaurant La Dame, dat de hoogste uitdrukking van uitmuntendheid biedt in de Franse keuken, de Connoisseur’s Corner (een luxueuze lounge met fijne cognacs en premium sigaren), het casino, de observatiebibliotheek en alle suites volledig vernieuwd. Deze vernieuwingen op Silversea ultra-luxe vloot is geïnspireerd door het elegante design en kleurenpalet van Silver Muse. Silver Shadow’s Medallion, Silver, Grand, Royal en Owner’s Suite werden vernieuwd en opgewaardeerd met een nieuw kleurenschema en luxueuze materialen inclusief vernieuwing van alle badkamers. 

Ook Zagara Beauty Spa & Fitness Centre en alle openbare ruimtes werden stijlvol vernieuwd. Het zwembadgedeelte beschikt nu over nieuw buitenmeubilair en gerenoveerde teakhouten vloeren.

Routes vanaf mei tot okt.: Middellandse Zee: 9- tot 14-daagse cruises.

Voor info Silversea: Klik hier en voor reservaties zie bij de betere cruisereisbureaus

Klik hier als je meer info wenst over SILVERSEA EXPEDITIE CRUISES

Benieuwd naar het volledige artikel, reportage en beoordeling door Rudy Beckx, uitgever van magazine CRUISE & STYLE? Dit tijdschrift is te bestellen via deze link.

 

TERUG NAAR REDERIJEN

https://www.silversea.com/find-a-cruise.html