Alaska & Canada mei-juni 2022 Expeditiecruise met Hurtigruten  

19-daagse expeditiecruise, vlucht op 29 mei 2022 vanuit Amsterdam tot Anchorage.

Vanuit Anchorage vaar je via de Golf van Alaska en de Inside Passage naar het bruisende Vancouver aan boord van de nieuwste MS ROALD AMUNDSEN. Het eerste expeditieschip dat vaart op elektrische hybridetechnologie! Je zal onderweg genieten van spectaculaire landschappen en de arenden, beren en walvissen kunnen bewonderen.  Aan boord is er een Engelstalig expeditie team. Ze zijn de specialisten in verschillende disciplines en begeleiden activiteiten aan boord, organiseren lezingen en 'landingen' met poolcirkeltenders die je tot diep in de natuurpracht brengen.

EXPEDITIESCHIP MS ROALD AMUNDSEN

MS Roald Amundsen, genoemd naar de eerste man die de Zuidpool bereikte, heeft een stijlvol interieur met vooral Scandinavische materialen. Er is een fitnessruimte, 2 hottubs naast het zwembad op het buitendek en een panoramische sauna. Meerdere keuze in restaurants aan boord. MS Roald Amundsen is samen met MS Fridjof Nansen het eerste expeditieschip bij Hurtigruten dat op elektrische hybridetechnologie zal varen waardoor u de natuur in Alaska in nagenoeg totale stilte kan ervaren.

Wat is er inbegrepen in Hurtigruten expeditie-zeereis? 

 • Alle maaltijden en dranken, koffie en thee.
 • Leuke, herbruikbare drinkbus. 
 • Gebruik van het wetenschapscentrum aan boord met uitgebreide bibliotheek, microscopen, interactieve schermen.
 • Tips van ervaren fotografen
 • Landingen met poolcirkelboten en activiteiten aan boord en aan land
 • Gebruik van fitness, bubbelbaden, zwembad en sauna
 • Gebruik van laarzen en ander materiaal voor activiteiten
 • Wind- en regenbestendige jas, deze mag je zelfs mee naar huis nemen na de reis!
 • Gebruik Wifi. 

Keuze in hutten, prijzen op aanvraag bij NORSKE expeditiespecialist voor Hurtigruten

 • Polar Buitenhut
 • Arctic Superior Buitenhut
 • Expeditiesuite

Meer info bij NORSKE expeditiespecialist: Tel. 023 528 98 56

Nieuwe schepen bij Hurtigruten "Roald Amundsen en Fridtjof Nansen"

Hurtigruten bestaat in 2021 reeds 127 jaar.  De rederij legt op het vlak van duurzaamheid de lat steeds hoger. In 2019 lanceerde ze het eerste hybride elektrisch-aangestuurde cruiseschip Roald Amundsen en in 2020 volgde het zusterschip Fridtjof Nansen.

Hurtigruten wil de wereldleider worden op het vlak van groene, avontuurlijke reizen, waar duurzaamheid centraal staat en dit is te zien in elk detail van het Hurtigruten-product van het ontwerp van nieuwe schepen tot de vaarschema’s en de bestemmingen.

Welkom bij Norske! Dé specialist voor uw vakantie in Noorwegen en expeditiereizen. Van de unieke Hurtigruten tot kampeerhutten. Norske Noorwegen Reizen is sinds 1953 dé Noorwegenspecialist en daarmee de meest ervaren Hurtigruten-specialisten in Nederland.

Alle afvaarten rederij Hurtigruten zijn te boeken bij de specialist NORSKE NOORWEGEN REIZEN Tel. 00 31 23 528 98 56 of mail naar info@norske.nl

Lees meer info over Norske Noorwegen Reizen in tijdschrift CRUISE & STYLE, nu  verkrijgbaar bij BRUNA of te bestellen via deze link.

 

Tekst ® Rudy Beckx, uitgever tijdschrift CRUISE & STYLE

Terug naar rederijen

 

https://www.norske.nl/noorwegen-info/hurtigruten/