Zonder financieel risico een cruise boeken?

Hapag-Lloyd is niet afhankelijk van luchtvaartmaatschappijen want ze organiseert de reizen met eigen charters.

Perspectief 

Antarctica voor  januari - februari 2022: Alles georganiseerd door rederij, je zit van het begin tot het einde met je medepassagiers in een bubbel en je cruist in een heel verlaten gebied.

2022: Spitsbergen en Groenland

2023: Sint Lawrence rivier: 4 rondvaarten

Zie nu bijzondere mooie aanbieding op website klik hier

Zie nu bijzondere mooie aanbieding op website klik hier

HANSEATIC nature, HANSEATIC inspiration: nieuw expeditieschepen Hapag-Lloyd Cruises

Hapag-Lloyd Cruises met twee gloednieuwe vijfsterren expeditieschepen in de vaart: de HANSEATIC nature en de HANSEATIC inspiration.  Beide expeditieschepen zijn kleinschalige, ultra luxueuze cruisers, die op hun routes de extremen zullen opzoeken: ze gaan immers op ontdekkingstocht naar de laatste geheimen van onze planeet.

Tijdschrift CRUISE & STYLE was als enige Benelux journalist aanwezig tijdens de plaquette uitreiking aan boord van de gloednieuwe HANSEATIC nature in Den Haag. Reportage kan je lezen in de nieuwe CRUISE & STYLE 2020. Alles op de HANSEATIC nature heeft met de natuur als thema te maken. In de traphallen hangen mooie schilderijen van pinguins en andere mooie natuurfoto’s.

Antarctica, Groenland of Spitsbergen expeditie?

Vroeger was Antarctica uitsluitend voorbehouden aan wetenschappers, tegenwoordig maken expeditieschepen het antarctisch gebied ook toegankelijk voor avontuurlijke reizigers. Een onuitgegeven expeditie-beleving in Antarctica dat geen tijdzone heeft en vijf keer zo groot is als Europa. Iedere afvaart heeft zijn eigen karakter waarbij belevenis, emotie, adrenaline en kippenvelmomenten centraal staan. 

Hapag-Lloyd Cruises: “Ze bestaan nog steeds - die verborgen plaatsen, onontdekte kusten en legendarische routes onder de laatste avonturen van onze tijd. Laat het vertrouwde achter en dompel jezelf onder in de magie van ongerepte landschappen met onze expeditiecruises".

De twee nieuwe expeditieschepen hebben de hoogste ijsklasse (PC6) waardoor ze geschikt zijn om te varen naar de Poolgebieden. Tijdens deze expeditiecruises zullen er maximum 199 passagiers aan boord zijn. 

Routes 2022 met HANSEATIC expeditieschip, Engels- & Duitstalige cruises     

Meer info: 08000 / 220459

19 febr. 2022:. Antarctica Expeditie en South Georgia

December: Antarctica Expeditie Falkland Islands, South Georgia Shetland Islands Orkneys Islands, etc.... Nu promotie aanbod. Tel. vanuit Nederland 08000 / 220459.

Januari & februari: Antarctica Expeditie en Weddell Zee

Antarctica Expeditie en Zuidpoolcirkel : Meer info tel.nr: 08000 / 220459

Zie website voor expeditiecruise, enkele andere toekomstige routes

Zie website voor deze expeditiecruise

Meer info en reservaties bij de Hapag-Lloyd Cruises: Tel. vanuit Nederland 08000 / 220459

Benieuwd naar het volledige artikel, beoordeling door Cruise&Style? Deze lees je in Cruise&Style nr. 12, te bestellen via deze link

Aanvang november 2021 met Antarcticaseizoen.

2021: Nieuw 5-sterren expeditieschip HANSEATIC spirit

Hapag-Lloyd Cruises komt in februari 2022 met hun derde expeditieschip, goed voor 230 passagiers, genaamd HANSEATIC spirit. In tegenstelling tot de twee andere nieuwe expeditieschepen HANSEATIC nature en HANSEATIC inspiration waar ook families welkom zijn, zal HANSEATIC spirit enkel toegankelijk zijn voor volwassenen. Ook dit expeditieschip heeft de hoogste ijsklasse (PC6) waardoor ze geschikt is om te varen naar de Poolgebieden.  HANSEATIC spirit wordt gedoopt in augustus en zal tijdens de winter de regio Lapland ontdekken.

Meer info en reservaties bij de Hapag-Lloyd Cruises: Tel. vanuit Nederland 08000 / 220459

Benieuwd naar het volledige artikel, beoordeling door Cruise&Style? Deze lees je in Cruise&Style nr. 12, te bestellen via deze link.

Hapag-Lloyd Expeditiecruises 2022-2023

Er zijn meer dan 10 speciale cruises gepland bij Hapag Lloyd Cruises naar bijzondere en onbekende natuurplekken op aarde, sinds nieuwe expediteschepen  HANSEATIC nature en  HANSEATIC inspiration. Speciale routes:  South Seas and Easter Island.

Eén van die bijzondere expeditie cruises, diverse Duits- en Engelstalige biologen en natuurexperts aan boord: Vaar naar de Azoren; the best of Britain, Noorwegen en Spitsbergen, expeditie Northeast Passage, Kamchatka en de Kuril Islands, Philippines en Sulawesi en Indonesië, Papua New Guinea en Solomon Islands, Fiji - Tahiti, Tahiti - Puerto Montt, in januari en februari unieke Antarctica cruise.

Meer info en reservaties bij de Hapag-Lloyd Cruises: Tel. vanuit Nederland 08000 220459

Terug naar rederijen

http://www.hl-cruises.com/