4 luxueuze riviercruiseschepen bij ultra-luxe rederij CRYSTAL CRUISES

Crystal Bach, Crystal Debussy, Crystal Mahler, Crystal Ravel (106 pax): varen in Europa op de Rijn, Donau, Moezel, Main. O.a. Amsterdam, Wenen, Frankfurt, Boedapest en Basel Deze schepen hebben alleen maar suites met butlerservice. Verwennerij! Alles inbegrepen ook internet! Excursies ook inbegrepen!

Crystal River Cruises programma riviercruiseschepen in 2021 : 7-, 10-,11-, 14- en 16-daagse routes met Crystal Mozart, Crystal Bach, Crystal Mahler, Crystal Debussy en Crystal Ravel

Routes 2021: 

De Donau: Cruise met Crystal Ravel

 • "Verrukkelijke Donau", 7 nachten, van Vilshofen naar Boedapest, vertrekt op 3 nov. Met overnachtingen in Wenen en Boedapest, Linz, Melk en Dürnstein, Oostenrijk en Passau, Duitsland, en een tocht door de Wachau-vallei.
 • "Verrukkelijke Donau", 7 nachten, Boedapest naar Vilshofen, vertrekken op 27 okt. en 10 nov. Met overnachtingen in Boedapest, Wenen en Vilshofen, Dürnstein en Melk in Oostenrijk en Passau in Duitsland, en een tocht door de Wachauvallei.
 • "Donau Serenade", 7 nachten, van Boedapest naar Wenen/Wenen naar Boedapest, vertrekken op 3 en 20 okt. Met overnachtingen in Wenen en Boedapest; Dürnstein, Melk, Linz en Krems, Oostenrijk; en Bratislava, Slowakije, en een tocht door de Wachauvallei.
 • "Schatten van de Donau", 10 nachten, Wenen Rondreis, vertrekt op 10 okt. Begin en eindpunt met overnachtingen in Wenen, met ook overnachtingen in Boedapest en Passau, Duitsland, Bratislava, Slowakije, Dürnstein, Melk en Linz, Oostenrijk, en een tocht door de Wachauvalle

Rijn & Moezel rivier cruises: Crystal Debussy

 • "Legendarische Rijn", 7 nachten, van Basel naar Amsterdam, vertrekken op 21 okt., 4 nov. en 18 nov. Met overnachtingen in Koblenz, Duitsland, Amsterdam, Nederland, Keulen, Rüdesheim en Mannheim, Duitsland, en Straatsburg, Frankrijk.
 • "Romantische Rijn", 7 nachten, van Amsterdam naar Basel, vertrekken op 14 okt., 28 okt. en 11 nov. Met overnachtingen in Amsterdam, Nederland en Koblenz, Duitsland, Keulen, Rüdesheim en Mannheim, Duitsland en Straatsburg, Frankrijk, en een tocht door het schilderachtige Midden-Rijndal, door het pittoreske stadje Boppard langs de Lorelei rots.
 • "Betoverende Moezel", 10 nachten, Amsterdam Rondreis, vertrek op 4 okt. Met overnachtingen in Düsseldorf, Duitsland, Straatsburg, Frankrijk, en Amsterdam, Nederland; met aanloophavens in Rüdesheim, Mannheim, Koblenz en Keulen, Duitsland; en Arnhem en Hoorn, Nederland.  

Oudejaarsavond Cruises: 

 • Crystal Ravel op de Donau  - 11 nachten, Boedapest naar Wenen / Oudejaarsavond in Wenen, vertrek op 22 dec. tot 2 januari 2022. Beginnend met een overnachting in Boedapest en met een driedubbele overnachting in Wenen (inclusief oudejaarsavond); met aanloophavens in Bratislava, Slowakije; Passau en Vilshofen, Duitsland; en Melk, Linz, Grein en Krems, Oostenrijk.
 • Crystal Debussy op de Rijn - 10 nachten, Rondreis Amsterdam / Oudejaarsavond in Amsterdam, vertrek op 23 dec. tot  2 januari 2022. Begin in Amsterdam met een overnachting in Rüdesheim en eindig met een dubbele overnachting in Amsterdam voor oudejaarsavond; doe Arnhem aan in Nederland; Keulen (op eerste kerstdag), Mannheim, Worms, Koblenz en Düsseldorf in Duitsland; Straatsburg in Frankrijk; en vaar door het Midden-Rijndal. 

Hoogtepunten van "CRYSTAL RIVER Cruises 2022" :

 • Wekelijkse Donau reizen vanuit Wenen met de Crystal Mozart (nu met speciale Solo Suites).
 • Rijncruises met aandacht voor de tienjaarlijkse Amsterdamse Floriade Expo 2022 en maiden calls in Bulgarije en Roemenië.
 • Nieuwe routes aan boord van Crystal Mahler waaronder een 8-nachts "Romantic Rhine" cruise, meeslepende 10-nachts "Splendors of the Rhine & Moselle" reizen, en een handig 5-nachts uitje met een retour vanuit Amsterdam.
 • Uitgebreide combinatiecruises, Rijn & Moezel zomervakanties, geliefde kerstmarktreizen en vakantiereizen om het nieuwe jaar te vieren in Wenen of Amsterdam.

Covid-19 vaccin

Crystal Cruises: “Vanaf nu moeten alle gasten ten minste veertien dagen, voorafgaand hun Crystal-cruise, volledig ingeënt zijn met een COVID-19-vaccin. Gasten moeten vóór het inschepen een bewijs van vaccinatie laten zien. Dit voor al onze brands: Crystal Cruises, Crystal River Cruises, Crystal Yacht Cruises, Crystal Expedition Cruises”

Crystal Cruises heeft nu een uitgebreide Crystal Clean +4.0- gezondheids- en veiligheidsprotocol, waaronder een negatieve COVID-19-test voor zowel gasten als bemanning, temperatuurcontroles op de terminal voorafgaand aan het instappen, een mondkapjesbeleid, richtlijnen voor sociale afstand, verbeterde reinigings- en desinfectiemaatregelen en verminderde capaciteit.

Crystal Cruises vaart met luxueus All Inclusive concept

Crystal River Cruises: winnaar 'beste rivierschip’ Crystal Bach !

Lezers Porthole hebben op hun favoriete rederij en schepen gestemd tijdens de Readers's Choice Awards 2020. Voor Crystal River Cruises werd Crystal Bach de winnaar voor  het 'beste rivierschip’ Crystal Luxury River cruises 2021

Crystal Cruises heeft ook 2 prachtige zeecruiseschepen voor ca. 800 gasten en een expeditieschip voor Antarctica en Arctic, meer info klik hier

Programma riviercruiseschepen in 2021 : 7-, 10-,11-, 14- en 16-daagse routes te boeken bij de betere cruisereisbureaus, klik hier

Benieuwd naar het volledige artikel over Crystal Cruises en onze beoordeling? Deze lees je in tijdschrift CRUISE & STYLE, te bestellen via deze link.

 

Tekst ® Rudy Beckx, uitgever Cruise&Style.

http://www.crystalcruises.com/river