CroisiEurope riviercruises 

CroisiEurope is specialist in het organiseren van cruises op de Europese rivieren. De rederij beschikt over een vloot van 45 schepen en vaart hiermee van noord naar zuid en van oost naar west. Meer info & reserveringen: Tel. 088 - 501 8 501  

O.a. de MS CYRANO van Bergerac, het nieuwste vlaggenriviercruiseschip van CroisiEurope  en goed voor 180 gasten, en MS Princesse d'Aquitaine, varen in Bordeaux. Je kan er 5 tot 8-daagse cruise boeken voor een vaart langs de Gironde, de Garonne en de Dordogne.

Wiest je dit? Al sinds jaar en dag worden de riviercruiseschepen van CroisiEurope in Beez, nabij Namen, gebouwd, bij de scheepswerf Meuse et Sambre.

MS Amalia Rodrigues vaart op de Douro. Het schip werd vernoemd naar een Portugese Fado zangeres en zal net zoals de MS Miguel Torga beschikken over 66 kajuiten. Ook hier zal er een zwembad aan boord zijn.

De MS Princesse d’Aquitaine 4* gaat de Rhône Princesse worden en zal de 3 schepen op de Rhône vervoegen: MS Camargue 5*, MS Van Gogh 5* en MS Mistral 4*.

CroisiEurope riviercruises brochure 2022-2023, interesse? Tel. 088 - 501 8 501

Een nieuwe lay-out zodat het nog eenvoudiger is voor de lezers om de routes met de bijbehorende klassieke en dynamische excursies te ontdekken, de all-inclusive tarieven, de extra aangeboden diensten (pre- of postcruise, hotels, vervoer en transfers) en de praktische informatie.

Nieuwe bestemmingen:  voor de kustcruises Malta en Sicilië, Cyprus en het Heilige Land, Kroatië, Griekenland, Albanië en Montenegro, nieuw riviercruiseschip op de Douro. Canada cruise (2022), de Chileense fjorden cruise,

Een cruise op de Saint-Laurent, CANADA 2022? 

Zeecruises: CANADA & SAINT-LAWRENCE Ontdek het prachtige Saguenay fjord. ‘La Belle des Océans’, het nieuwe zeeschip van CroisiEurope, is bekend in de wereld van de cruises omdat het al vele zeeën van de wereld heeft doorkruist als expeditieschip Silver Discoverer. Het wordt, naast de ‘La Belle de l‘Adriatique’, het tweede zeeschip van CroisiEurope. Routes Canada van juni tot sept.; VAN SAINT-PIERRE-ET-MIQUELON NAAR MONTREAL, CroisiEurope bekijkt in 2021 of ze deze route weer kunnen aanbieden voor 2022. Ontariomeer, 11-daagse cruises, met bezoek aan Québec, Montréal, Thousand Islands, Toronto en Niagara-on-the-Lake. Het zijn tussenstops vol contrasten op een route die grandioos eindigt met de schitterende Niagarawatervallen.

Meer info & reserveringen: Tel. 088 - 501 8 501

CroisiEurope, ook voor 12-daagse cruises op de Volga van Moskou naar St.-Petersburg of Mekong rivieren. 

Interesse? Bij Captain Cruise.nl kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of een optie plaatsen. Wilt u meer informatie? Via 088 - 501 8 501 is er altijd een cruisespecialist beschikbaar. U kunt ook op afspraak langskomen op hun reisbureau in Naaldwijk of zij komen (in bepaalde provincies in Nederland) bij u persoonlijk langs!

RIVIERCRUISE-specialist 

CroisiEurope brochure verkrijgbaar bij Captain Cruises Tel. 088 - 501 8 501

Nieuwe bestemmingen en nieuwe schepen bij CroisiEurope: voor de kustcruises Malta en Sicilië, Cyprus en het Heilige Land, Kroatië, Griekenland, Albanië en Montenegro, zelfs een nieuwe riviercruiseschip op de Douro. Ook voor 12-daagse cruises op Mekong rivier. Een ander riviercruiseschip vaart op de Nijl in Egypte met vertrek in Luxor.

Meer info bij  Captain Cruise.nl  of tel. 088 - 501 8 501. Er is altijd een cruisespecialist beschikbaar. U kunt ook op afspraak langskomen op hun reisbureau in Naaldwijk of zij komen (in bepaalde provincies in Nederland) bij u persoonlijk langs!

Terug naar rederijen 

Wenst u ons nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE? Mail dan naar info@cruisestyle.nl 

Benieuwd naar het volledige artikel en onze beoordelingen? Deze lees je in tijdschrift CRUISE & STYLE, te bestellen via deze link.

Tekst ® Rudy Beckx, uitgever Cruise&Style.

http://www.croisieurope.be/nl