Vakantiebeurs 2024: Ga in één dag de wereld rond: klik hier

Naar welke (onontdekte) bestemming ga jij? Doe nieuwe vakantie-inspiratie op en laat je informeren voor een komende reis. Verwacht een groot aanbod organisaties, hotels en bestemmingen die jou de perfecte vakantie kunnen aanbieden. Ga op avontuur, beleef een dagje uit en maak onvergetelijke herinneringen: er is enorm veel te doen en te zien. Kijk, proef en beleef het zelf!

Vakantiebeurs is van 11 tot en met 14 januari 2024 in Jaarbeurs, Utrecht. Kom jij ook? 

Ontdek jouw volgende cruise op Vakantiebeurs

Als je droomt van een reis die net zo onvergetelijk is als de bestemmingen zelf, dan is een cruise precies wat je zoekt. Of je nu een ervaren cruiser bent of je voor het eerst de charme van een cruise overweegt, de Vakantiebeurs biedt een schat aan informatie over de meest diverse cruisebestemmingen en routes.

Ontmoet de Cruise-Experts 

Een van de grootste voordelen van de Vakantiebeurs is de mogelijkheid om direct contact te hebben met cruise-experts. In hal 11 staan deze deskundigen klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van waardevolle inzichten over de verschillende cruisemogelijkheden. Zo kun je onder andere verwachten dat Holland America Line, Norwegian Cruise Line, Royal Caribbean International en Celebrity Cruises NL aanwezig zijn.

Kortom, als je droomt van een cruiseavontuur, markeer dan de Vakantiebeurs op je agenda. Kom langs en laat je inspireren voor jouw volgende droomvakantie op het water. Het avontuur begint hier!

Meer info: Vakantiebeurs 2024 

Facebook CRUISE & STYLE

Instagram CRUISE & STYLE

Terug naar CRUISE NIEUWS