Sea Cloud Spirit: zeer luxe windjammer, 136 gasten

De Sea Cloud Spirit vaart voor het winterseizoen in het Caribisch gebied en Midden-Amerika, en onlangs voor het eerst vanuit MIAMI naar de kleinere eilanden in de Bahama’s aanbieden. Wij als uitgever van CRUISE & STYLE hebben hierover een reportage gemaakt, te lezen in onze volgende uitgave.

Zie onze reportage nu op ons Soc. Media: FACEBOOK klik hier en INSTAGRAM klik hier

In lijn met het concept van de Hamburgse rederij zal de nieuwe luxe windjammer een frisse wind op de cruisemarkt brengen. De Sea Cloud Spirit is de moderne interpretatie van het vlaggenschip van de rederij, de Sea Cloud, die al 90 jaar vaart.

De klassieke nieuwbouw combineert het comfort van een luxe vijfsterrenschip met het traditionele zeemanschap van de windjammers die pionierden in de moderne wereldhandel in de overgang van de 19e naar de 20e eeuw.

Het 138 meter lange driemaster schip biedt plaats aan maximaal 136 gasten. De nieuwbouw is uitgerust met alle kenmerken van een modern cruiseschip, waaronder balkonhutten, een wellnessruimte en een fitnesscentrum.

Sea Cloud Cruises: 3 luxueuze zeilschepen

Het Duitse Sea Cloud Cruises heeft drie klassieke zeilschepen in haar vloot. Sinds 1979 is Sea Cloud Cruises een van ‘s werelds topnamen op het gebied van cruises. De 90 jaar oude viermaster Sea Cloud, haar jongere zus de Sea Cloud II en de nieuwe Sea Cloud Spirit combineren de ervaring van traditioneel zeemanschap met de sfeer en luxe charme van klassiek elegante privéjachten.

De drie zeilschepen kunnen elk maximaal 64, 94 of 136 passagiers meenemen. De rederij is gesteld op klassieke luxe en dat merk je aan de mooie inrichting van haar drie schepen. Prachtig ingerichte hutten en lounges. 

Al meer dan 40 jaar volgt Sea Cloud Cruises het principe van duurzaam toerisme, waarbij windenergie wordt gebruikt om unieke, luxe zeilervaringen over de hele wereld te bieden. Elke reis wordt uitgevoerd zoveel als mogelijk onder de zeilen, motoren uit, wat de schoonste manier biedt om op zee te reizen. De Tall Ships van Sea Cloud bieden een ontspannen sfeer, attente service en veel trouwe klanten.

Aan boord is zeer veel inclusief, waaronder fooien, non-alcoholische drankjes, geselecteerde alcoholische dranken, fruit in de hut, water tijdens excursies, Engelssprekende gidsen en gebruik van watersportmaterialen zoals snorkelmateriaal.  

ROUTES 2023 "Sea Cloud Spirit", info: klik hier 

1 april: Heen/terug Las Palmas

12 april: Las Palmas – Casablanca

19 april: Casablanca – Barcelona

29 april: Barcelona – Nice

14 mei: Malaga – Porto

21 mei: Porto – Bilbao

10 juni: Londen – Dublin

27 juni: Edinburgh – Kiel

7 juli: Kiel – Stockholm

19 juli: Stockholm – LKiel

31 juli: Kiel – Hamburg

10 aug.: Hamburg -Hamburg

14 aug. Hamburg – Bilbao

25 aug. Bilbao – Lissabon

10 sept. Barcelona – Nice

22 sept. Rome – Nice

29 sept. Nice – Napels

7 okt. Napels – Genua

14 okt. Genua – Valencia

22 okt. Valencia – Funchal

2 nov. Funchal – Las Palmas

11 nov. Las Palmas – Philipsburg

27 nov. heen/terug Philipsburg

4 dec. heen /terug Philipsburg

12 dec. heen /terug Philipsburg

19 dec. Philipsburg – Panama City

21 dec – 4 jan. 2024: Fascination Panama Canal

Voor meer info contacteer Sea Cloud Cruises: klik hier 


Terug naar CRUISE NIEUWS