Samen per postboot langs de Noorse kust, vaar met Hurtigruten schepen 

Een bootreis met rederij Hurtigruten, op zich al een bijzondere reis vol onvergetelijke belevenissen, en samen met een naaste is deze bootreis extra speciaal. 

Elke dag een mooie zonsondergang beleven buiten op het dek en volop genieten van al het natuurschoon dat Noorwegen te bieden heeft. 

Vanaf 26 augustus 2021 t.e.m. 5 januari 2022 zijn er wekelijks weer talrijke afvaarten, keuze voldoende voor een 6-, 7-, 11- of 12-daagse bootreis samen met de lokale Noorse bevolking. Tijd voor de mooiste zeereis ter wereld! Zie: Norske Noorwegen Reizen

Boek nu één van de 4 Hurtigruten rondreizen en de 2e persoon ontvangt maar liefst 50% korting! 

Aanbiedingsprijs, 50% korting. De eerste persoon betaalt de actuele prijs op basis van de gekozen hutcategorie. De 2e persoon in dezelfde hut ontvangt een zeer aantrekkelijke korting van 50% op het Hurtigruten-gedeelte van de reis. U maakt de reis op basis van volpension. 

Hurtigruten werkt met een flexibel prijssysteem dat afgestemd is op de bezettingsgraad aan boord. Onze reisspecialisten informeren u graag over de actuele prijs voor de 1e persoon op de gewenste vertrekdatum, maar wees snel, want VOL=VOL!

Voorwaarden: contacteer Norske Noorwegen Reizen 

Geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt in de periode 07/06/2021 t/m 31/07/2021 en dit voor geselecteerde vertrekdata in de periode augustus t/m december 2021Voor alle voorwaarden en reservaties: contacteer Norske Noorwegen Reizen

Geselecteerde vertrekdata en rondreizen, zie website Norske Noorwegen Reizen. 

De Hurtigruten Last-Minute aanbieding is geldig voor geselecteerde vertrekdata en rondreizen in de periode augustus t/m december 2021.
Op de website van Norske zie je alle vertrekdata. U kunt zien op welke trajecten de aanbieding geldig is: 

6 dagen Kirkenes-Bergen, 7 dagen Bergen-Kirkenes, 11 dagen Bergen-Kirkenes-Trondheim of 12 dagen Bergen-Kirkenes-Bergen.

Alle vertrekdata zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen.

Hurtigruten Last-Minute aanbieding boeken najaar 2021?  

Vertrek uit Bergen 6-, 11- of tot 12-daagse reizen, vanaf 26 aug. 2021 t.e.m. 5 januari 

Gezien de korte looptijd van deze aanbieding en de beperkte beschikbaarheid adviseren wij u telefonisch contact op te nemen met onze reisspecialisten via tel.nr. 023-5289856. 

Norske reisspecialisten kunnen direct de beschikbaarheid voor u nakijken en u informeren over de actuele prijs voor de eerste persoon en de mogelijkheden voor een aanvullend vliegarrangement met u doornemen. 

Toch liever online een offerte aanvragen? Mail naar info@norske.nl, mail uw gewenste rondreis (6-, 7-, 11- of 12-daagse rondreis), noteer een periode wanneer jullie wensen te vertrekken en ook uw tel.nr zodat Norske u telefonisch kan contacteren voor deze uitzonderlijke Last-Minute aanbieding.

Meer info & reservaties bij NORSKE Expeditiespecialist & Noorwegen Reizen, Norske Noorwegen Reizen ,  Tel. 023 / 528 98 56 of mail naar info@norske.nl

 

 

Terug naar Cruise Nieuws