RIVIERCRUISES

 • Tal van Europese riviercruiserederijen zoals CroisiEurope - VIVA Cruises - A-Rosa - AmaWaterways - Feenstra varen nog op de Rijn, Moezel en Donau. Ook in Portugal voor de bijzonder mooie Douro-cruises. Bij Feenstra kan je boeken voor riviercruises in 2021.

ZEECRUISES

 1. MSC Cruises 
 • MSC Grandiosa vertrekt vanuit Genua met vnl. Italiaanse aanleghavens en Malta. 
 • MSC Seaside vertrekt vanuit Genua en vaart naar de nieuw geïntroduceerde havens van Siracusa in Sicilië en Taranto in Puglia, evenals Civitavecchia voor Rome en Valetta in Malta. 
 • MSC Seashore is nu het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises en biedt  tot 31 oktober 2021 cruises van 7 nachten aan in de Italiaanse havens van Genua, Napels en Messina, maar ook in Valletta op Malta, Barcelona in Spanje en Marseille in Frankrijk. 
 • MSC Orchestra biedt gasten inscheping in de Italiaanse havens van Venetië op zaterdag, Bari op zondag en doet vervolgens de Griekse eilanden Corfu, Mykonos en Dubrovnik in Kroatië aan. 
 • MSC Splendida met inscheping in Triëste, Italië op zaterdag en in Bari op dinsdag met vervolgens aanloopstops in Dubrovnik in Kroatië, Corfu in Griekenland en Kotor in Montenegro. 
 • MSC Magnifica met inscheping in de Italiaanse havens van Venetië op zondag, Bari op maandag en Piraeus voor Athene op woensdag. Vervolgens worden het Griekse eiland Mykonos en Split in Kroatië aangedaan. 
 • Duitsland, Noord-Europa: MSC Seaview vaart vanuit Kiel of Warnemünde, Duitsland tot 9 okt. 2021, daarna in de Middellandse Zee tot 12 nov. 2021. 
 • In Saudi-Arabië breidt MSC Cruises uit met zomer 2021 cruises: MSC Bellissima biedt cruises van 3 en 4 nachten naar Egypte en Jordanië vanuit thuishaven Jeddah. Zomerseizoen als aanvulling op de routes van de winter 2021/22 in de Rode Zee
 1. Costa Cruises: Costa Deliziosa en Costa Diadema cruisen ook naar Italiaanse bestemmingen in 2021.  Costa Cruises nieuwste vlaggenschip Costa Firenze zal vanaf eind december uitvaren op de West-Middellandse Zee.
 2. CroisiEurope: luxe cruiseschip ‘La Belle des Océans’, met ca. 100 gasten, vaart vanuit Nice rondom Corsica. Info bel Captain Cruises 088 / 501 8 501.
 3. Hapag-Lloyd: zowel het nieuwe expeditieschip Hanseatic Inspiration als de luxeschepen Europa en Europa 2 varen in 2021 vanuit Hamburg, met onderweg o.a. Zodiac Tours in Scandinavië.
 4. Ponant: luxueuze jachten voor weekcruises naar volgende bestemmingen: UK, Middellandse Zee, Corsica en Adriatische Kust. 
 5. Variety Cruises, Griekenland: met een charmante, houten zeilschip Galileo de Griekse Eilanden ontdekken. 

Voor meer info : boek bij de betere cruisereisbureau's.