Nieuw cruiseschip “Nieuw Statendam”

Holland America Line maakte bekend dat het grootste deel van het team uit Nederland komt….

De cruiserederij Holland America Line maakte recent bekend dat kapitein Sybe de Boer, Staff Captain Kevin Beirnaert, Hotel Director Don Habets, Chief Engineer Eric van Loenen en Environmental Officer Dolf Kramer het scheepsteam van de Nieuw Statendam gaan aanvoeren. Het grootste deel van het team komt uit Nederland. Deze officieren brengen 80 jaar aan gecombineerde ervaring en loyaliteit aan boord.

Nico Bleichrodt Managing Director Sales & Marketing – Continental Europe

“Een bedrijf als Holland America Line, met 145 jaar geschiedenis, heeft een enorme hoeveelheid ervaren officieren en personeel om een succesvolle lancering van een nieuw schip te garanderen en we zijn zeer verheugd dat kapitein De Boer, Don, Eric, Kevin en Dolf de Nieuw Statendam teams gaan leiden. Deze bekwame leiders zijn al decennialang toegewijde Holland America Line teamleden, ze hebben een buitengewone toewijding aan onze gasten getoond en ik heb er alle vertrouwen in dat zij de standaard gaan zetten op de Nieuw Statendam om de service en kwaliteit te leveren waarvoor we bekend staan.”

Kapitein Sybe de Boer had de leiding bij de Statendam, Zaandam, Rotterdam, Amsterdam en Eurodam en werkte tevens op de Maasdam, Ryndam, Noordam, Nieuw Amsterdam en Koningsdam. 

Hotel Director Don Habets eerste schip was de Maasdam en tot voor kort werkte hij op de Koningsdam. Habets begon als assistent maître d’ en werkte zich via diverse hospitality functies omhoog tot Hotel Director.

Staff Captain Kevin Bernaert werkte op de Rotterdam, Eurodam, Nieuw Amsterdam en Koningsdam

Chief Engineer Eric van Loenen werkte reeds op de Amsterdam, Maasdam, Ryndam, Volendam, Zaandam, Oosterdam, Zaandam en Zuiderdam.

 

Lees reportage in nieuwste CRUISE & STYLE. Wil je dit glossy cruisemagazine? Klik hier