Zeetours Musical Cruise, 8-daagse cruise met Celebrity Edge, vertrek 10 juni 2023

Trek je feestoutfit en beste dansschoenen maar vast uit de kast, want dit jaar staat er een spectaculaire "Musical Cruise" gepland met de Celebrity EDGE, exclusief te boeken bij Zeetours.Na het daverende succes van voorgaande jaren organiseren wij in 2023 wederom een Musical Cruise! Vaar mee op de oogverblindende Celebrity Edge in de Middellandse Zee en geniet van adembenemende optredens van grote namen uit de musicalwereld. Richard Groenendijk zal samen met Pia Douwes en Stanley Burleson te zien zijn tijdens deze Muscial Cruise met verschillende optredens. Deze musicalsterren varen mee en worden ondersteund door een vermaard musicalensemble en toppianist Billy Maluw. Naast diverse musical optredens zullen ook kleine, intieme concerten plaats vinden en worden er leuke activiteiten zoals een Musical Cruise quiz, Meet & Greet en een Sing-along met de musical sterren georganiseerd.

Een geweldige cruise door de Middellandse Zee met de leukste musical-sterren en leuke activiteiten.

Samen met het getalenteerde ensemble zullen de musicalsterren meer dan 10 musical optredens verzorgen. Tijdens deze optredens zullen de sterren muziek uit diverse bekende musicals ten gehore brengen. De optredens en activiteiten vinden op diverse locaties zowel binnen als buiten op dit geweldige schip plaats en zijn alleen toegankelijk voor gasten die deze speciale Musical Cruise hebben geboekt. Test uw kennis tijdens de musicalquiz, waarbij u het in teams tegen elkaar opneemt onder begeleiding van een van de musical artiesten. Of ga op de foto met een van de musical artiesten tijdens de Meet & Greets. Tijdens een van de eerste dagen aan boord is er daarnaast een welkomst optreden en kunt u ook zelf meezingen tijdens een ‘Sing-along’, een feestelijke belevenis! Nog nooit maakte u de musicalsterren van zo dichtbij mee en geniet u samen met hen van een onvergetelijke vakantie in de Middellandse Zee.

Het luxe cruiseschip Celebrity Edge

De moderne en stijlvolle Celebrity Edge overtreft alle verwachten en biedt een aantal unieke aspecten, wat dacht u van The Magic Carpet; een bewegend platform naast het schip wat over 13 dekken kan worden verplaatst en afhankelijk van de locatie fungeert als restaurant of tenderstation? Kenmerkend is ook The Rooftop Garden; een echte tuin bovenop het dek waar u lekker kunt relaxen of ’s avonds een film onder de sterren kunt bekijken. Celebrity Cruises staat bekend om haar excellente service en maaltijden van hoog culinair niveau, er zijn tevens diverse specialiteitenrestaurants waar u de geneugten van verschillende wereldkeukens kunt verkennen.

All-Inclusive, vertrek 10 juni 2023

De Musical Cruise 2023 vertrekt op 10 juni 2023 vanuit Barcelona. Op de route liggen het schitterende Valencia, met haar oude binnenstad en prachtig kerken, het hippe eiland Ibiza, Corsica en La Spezia alvorens de reis eindigt in Rome! Nooit eerder was er bij de Musical Cruise zóveel inclusief; uw drankpakket, fooien, internet-toegang, transfers, vluchten én musical entertainment van top niveau zijn allemaal in de prijs inbegrepen. Een compleet verzorgde reis die u nooit zult vergeten!

Voor meer info klik hier

Meer info en reservaties: Tel. Zeetours 010 - 28 23 886 of mail naar cruises@zeertours.nl