MSC Cruises kondigt nieuwe en bijgewerkte routes aan in de Middellandse Zee en in Europa voor de komende zomer 2021... keuze in 15 inschepingshavens !

MSC is bijzonder trots dat ze voor de komende zomer een groeiende keuze aan cruisevakanties kunnen aanbieden naar een reeks verschillende bestemmingen in het Middellandse Zeegebied en Europa. Ze zullen enkele van hun meest innovatieve en modernste schepen in de vloot opnemen.

En om het hun gasten nog makkelijker en veiliger te maken om de schepen van dichter bij huis te bereiken, zullen al de routes extra inschepingshavens bevatten. Alleen al in het Middellandse Zeegebied zal MSC Cruises haar gasten tot 15 inschepingshavens aanbieden.

Nieuw: privéstrand ervaring ontwikkeld voor Taranto in Puglia exclusief voor MSC Seaside gasten 

Hieronder vindt u een volledige lijst met bevestigde routes van MSC Cruises die nu beschikbaar zijn om te boeken voor deze zomer 2021 

Drie schepen in de westelijke Middellandse Zee die Italië en Malta aandoen 

 • MSC Grandiosa zal in eerste instantie haar huidige 7-nachten route uitbreiden, waarbij de Italiaanse havens van Genua, Civitavecchia voor Rome, Napels, Palermo en Valletta, Malta worden aangedaan. De Spaanse havens Valencia en Barcelona zullen worden toegevoegd aan de huidige route van het schip, zodra deze bestemmingen hun beschikbaarheid bevestigen. 
 • MSC Seaside zal op 1 mei vanuit Genua vertrekken en de nieuw geïntroduceerde havens van Siracusa in Sicilië en Taranto in Puglia aandoen, evenals Civitavecchia voor Rome en Valetta in Malta. Het reisschema van het schip zal vervolgens worden verrijkt met stops in de Franse haven Marseille, zodra de beschikbaarheid daarvan is bevestigd. MSC Seaside introduceert een speciale privéstrandervaring in Taranto, exclusief voor de gasten van het schip. Een dagje naar het strand is een belangrijk onderdeel van een zomervakantie, dus nu zullen de gasten van MSC Seaside kunnen ontspannen op het zandstrand aan het heldere water van de Ionische Zee. 
 • MSC Seashore wordt eind juli het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises en biedt van 1 augustus tot 31 oktober cruises van 7 nachten aan in de Italiaanse havens van Genua, Napels en Messina, maar ook in Valletta op Malta, Barcelona in Spanje en Marseille in Frankrijk. 

Drie schepen in de oostelijke Middellandse Zee, die Italië, Griekenland, Kroatië en Montenegro aandoen 

 • MSC Orchestra vertrekt op 5 juni en biedt gasten inscheping in de Italiaanse havens van Venetië op zaterdag, Bari op zondag en doet vervolgens de Griekse eilanden Corfu, Mykonos en Dubrovnik in Kroatië aan. 
 • MSC Splendida vaart vanaf 12 juni met inscheping in Triëste, Italië op zaterdag en in Bari op dinsdag met vervolgens aanloopstops in Dubrovnik in Kroatië, Corfu in Griekenland en Kotor in Montenegro.
 • MSC Magnifica vaart vanaf 20 juni met inscheping in de Italiaanse havens van Venetië op zondag, Bari op maandag en Piraeus voor Athene op woensdag. Vervolgens worden het Griekse eiland Mykonos en Split in Kroatië aangedaan. 

Noord Europa 

 • Binnenlandse Cruises UK : met MSC Virtuosa, deze cruises zijn alleen bedoeld voor Britse ingezetenen. 
 • Duitsland, Noord-Europa: In Duitsland moeten de schepen van MSC Cruises, gezien de huidige onzekerheid over de timing voor de heropening van de lokale havens, de start van hun zomerseizoen vanuit de havens van het land uitstellen tot 15 juni. 
 1. MSC Seaview zal vanaf 19 juni de thuishaven in Kiel, Duitsland hebben en de MSC Virtuosa zal vervangen. 
 2. MSC Preziosa zal volgens planning op 21 juni vertrekken vanuit Hamburg. 
 3. MSC Musica zal vertrekken op 20 juni vanuit Warnemunde, Duitsland, zodra de Duitse havens open zijn. 

De drie schepen zullen volgens planning cruises van 7 en meer nachten verzorgen met routes naar de Noorse fjorden of de Baltische hoofdsteden, volgens hun huidige schema. 

Meer info MSC CRUISES: klik hier

Voor MSC cruiseaanbiedingen contacteer een CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureau 

Terug naar NIEUWS