Met meer dan 30 jaar ervaring in de (cruise) reisbranche beschikt cruise specialist ‘HCC’ , Holland Cruise Center, over een team aan experts.

Nu speciale aanbiedingen:

     ANTARCTICA: 13 dagen expeditie cruise, hoogtepunten van het bevroren continent, reeds vanaf € 5.999 !

    KERST CRUISE NOORWEGEN:  Wie voor een echt kerstgevoel gaat, reist in de winter af naar Noorwegen. De bergtoppen en de fjorden zijn bedekt met een flinke laag sneeuw en de kuststeden zorgen ´s avonds voor de ´kerstverlichting´ in de verte. 12-daagse vakantie + Noorderlicht aanschouwen, een echt Noors sprookje.

    SINGLE CRUISE , nu speciaal tarief, reeds vanaf € 985 voor 12-daagse cruise

De kracht van Holland Cruise Center ligt in de combinatie van persoonlijke service en een eenvoudig te bedienen website, waar een klant geheel vrijblijvend kan rondkijken, cruises vergelijken, prijzen en beschikbaarheid opvragen. Natuurlijk kan de klant eenvoudig online boeken; maar het wordt de klant ook makkelijk gemaakt om vragen over een cruise te stellen of een offerte op te vragen. Zo merkt de klant al snel dat er experts achter de website klaar zitten, die hem helpen bij het zoeken en boeken van de cruisevakantie. Met de persoonlijke behandeling, naast de informatieve website, is Holland Cruise Center onderscheidend ten opzichte van vele collega’s. 

MEER DAN 5000 CRUISES 

Eigenaar Henk Van der kooi  "Het aanbod op de website is zeer ruim en omvat cruises van Holland America Line, Seabourn, Azamara Club Cruises, Royal Caribbean, Celebrity Cruises, MSC Cruises, Costa Cruises, AIDA, SeaDream Yacht Club, Hurtigruten, Norwegian Cruise Line, Carnival Cruises, Star Clippers en Princess Cruises. Princess Cruises onderscheidt zich met betaalbare luxe en comfort. Uniek hierbij is de langere tijd die men overdag heeft om een bestemming te ontdekken. Alle cruises kunnen worden vergeleken qua service, route en op prijs. Van Princess Cruises, MSC, Costa, Holland America Line en Carnival kunnen de prijzen en de beschikbaarheid “live” worden bekeken. De klant kiest bijvoorbeeld zelf zijn eigen hut uit."

VOORDEEL CRUISES

Henk Van der kooi "Holland Cruise Center heeft het gehele jaar door diverse eigen reizen. Door inkoop van hutten in combinatie met vlieg- of busreizen worden tegen zeer aantrekkelijke tarieven diverse cruises aangeboden. Voor 2018 heeft Holland Cruise Center reizen naar de Noorse Fjorden en de Noordkaap, IJsland, Alaska, Canada en New England maar ook een unieke reis van San Diego naar Valparaiso. Deze reizen zijn op de website te vinden onder “aanbiedingen”.

ONTZORGEND ‘HCC’ COMFORT PAKKET 

Henk Van der kooi: "Van cruise passagiers wordt vaak verwacht dat ze via de website van de cruiserederij zelf inchecken en allerlei zaken vooraf regelen. Het HCC Comfort Pakket neemt deze administratieve rompslomp uit handen van de passagiers. Tegen een kleine vergoeding, worden er allerlei zaken bij de passagiers uit handen genomen en krijgt men de reisdocumenten keurig per post thuisgestuurd. Dit is service zoals het volgens Holland Cruise Center hoort te zijn.

Zie op onze website www.hcc-cruises.nl kunt u alle cruises reserveren of een vrijblijvende offerte opvragen. Maakt u liever een afspraak om uw wensen te bespreken? Neem dan contact op: 085-0479888. Ik help u graag uw droomvakantie te realiseren." 

Wenst u ons nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE te ontvangen per post? Mail dan naar info@cruisestyle.nl

 

Terug naar nieuws