Uw persoonlijke cruisespecialist met aandacht voor uw wensen !

Onze begeleide cruises 2020 - 2021 :  Meer info : Dock C CruisePartners

Begeleide cruisetour Australië - Nieuw-Zeeland oktober-november 2020

Vertrek: 22 oktober 2020 (of 16 okt. indien ook 7-daags landarrangement)

15-daagse Reis naar Down Under, oftewel Australië & Nieuw-Zeeland, helemaal aan de andere kant van de wereld! Het ruige Australië is groot, maar een aantal hoogtepunten mag u toch niet missen. Want als we aan Australië denken, dan zijn het Groot Barrièrerif, Ayers Rock in het hart van Australië en de stad Sydney wat ons betreft de absolute must sees. Wilt u deze bijzondere plaatsen in de outback van Australië met eigen ogen zien? Dan kunt u optioneel een 7-daags landarrangement voorafgaand aan uw cruise boeken. 

Begeleide cruisetour Zuid-Amerika November 2020

Vertrek: 11 november 2020

17-daagse cruisetour langs de ongerepte Patagonië + optioneel 7-daags landarrangement
Na een verblijf van één nacht in Buenos Aires stapt u aan boord van de Westerdam voor een onvergetelijke cruise. U ziet het ongerepte Patagonië en vaart via de ooit gevreesde Kaap Hoorn naar het einde van de wereld: Ushuaia in Argentinië. Het schip vervolgt haar route langs de grillige kustlijn van Chili waar indrukwekkende fjorden en ijsblauwe gletsjers op u wachten. 

Begeleide cruisetour Zuid-Afrika & Namibië maart 2021

Vertrek: 6 maart 2021

Ontdek de adembenemende zandduinen in Namibië tot het prachtige Kaapstad tijdens deze 18-daagse cruisetour.
Safari betekent 'reis' in het Swahili. Ga mee op ontdekkingstocht tijdens onze 18-daagse cruisetour Zuid-Afrika en Namibië en beleef het echte Afrika. Maak een game drive en spot de big five van Afrika en bekijk de enorme zandduinen in de Sossusvlei van Namibië met eigen ogen. Zet uw lippen aan een glas Afrikaanse wijn en proef van het heerlijke eten waar Zuid-Afrika bekend om staat. 

Begeleide cruisetour Japan en Rusland april 2021
Vertrek: 8 april 2021
Tijdens deze 15-daagse cruise zult u Azië ten volle voelen, proeven, zien en ruiken. Hier staan alle zintuigen op scherp. Niet alleen buiten, maar ook ín de miljoenensteden als Tokyo en Osaka zijn de contrasten groot: kijk toe hoe het drukke verkeer voorbij raast terwijl de lokale bevolking heel rustig tai chi beoefent in het park. 

Begeleide cruisetour Alaska mei 2021
Vertrek: mei 2021
14-daagse cruisetour langs de ongerepte kust van Alaska.  

Imposante bergen met besneeuwde toppen, majestueuze gletsjers en wildlife zoals beren en walvissen. Ongerepte natuur en avontuur wachten op u tijdens deze 14-daage cruisetour Alaska! Bij deze reis maakt u bovendien kennis met het binnenland van Alaska. 

Begeleide cruisetour Alaska augustus 2021
Vertrek:  augustus 2021
14-daagse cruisetour langs de ongerepte kust van Alaska.
Into the wild: Alaska! Wij varen in augustus naar dit ruige gebied met imposante bergen, gletsjers en wildlife. Behalve de kans om beren en walvissen te spotten, bent u misschien ook getuige van de zalmtrek! Bij deze reis maakt u ook uitgebreid kennis met het binnenland van Alaska. 

 

Meer info : Dock C CruisePartners  

 

Terug naar Nieuws