MSC Cruises zal met hun vernieuwde cruiseschip MSC Opera (2120 passagiers) Havana in Cuba  als thuishaven hebben voor het winterseizoen  om de passagiers 16 Caraïbische cruises vol ontspanning en ontdekking aan te bieden.

MSC Cruises zal elke cruise-fan vanuit de hele wereld een unieke kans geven om te cruisen naar Jamaica, de Kaaiman Eilanden, Mexico en 2,5 dag in de Cubaanse hoofdstad.

Eric Schuffel, Managing Director MSC Cruises Nederland: : “Onze nieuwe bestemming op Cuba bewijst ook onze vastberadenheid om onze passagiers de mooiste en meest gezochte bestemmingen aan te bieden, samen met onze kwaliteitsvolle service aan boord.” De zeven nachten cruises zullen beschikbaar zijn voor MSC Cruises passagiers in combinatie met pakketten. In het bijzonder in fly&cruise pakket. De excursies aan land zullen worden voorzien in samenwerking met Cubanacan, een Cubaanse groep die ongeveer 20 jaar geleden werd opgericht en bekend staat voor hun professionele en kwaliteitsvolle service. Om de passagiers te verzekeren om de hoofdstad te ontdekken, zal tijdens de Grand Voyage een stop in Havana voorzien worden. "

Meer info: www.msccruises.nl