Captain Cruise Event zaterdag 5 oktober.

Zaterdag 5 oktober 2019 is het zover. De 1ste Cruisebeurs van Captain Cruise. Dit Cruise event vindt plaats op een prachtige locatie. Het Delta Hotel in Vlaardingen. Laat u inspireren door vele rederijen uit de hele wereld.

Maak kennis met cruisen en laat u voorlichten door de diverse cruisespecialisten en rederijen. Bezoek inspirerende presentaties over de mooiste reisbestemmingen, de verschillende rederijen en cruises. Maak kennis met de Captain Cruise ambassadeurs die u alles kunnen vertellen over hun cruise-ervaringen.

Alle aanwezige rederijen hebben een eigen identiteit. Ontdek tijdens deze Captain Cruise Cruisebeurs welke verschillen er zijn tussen de rederijen. Wilt u avontuurlijk en cultuur of houdt u van het hele chique. Alle verschillende wensen komen aan bod op deze beurs. Ook kunnen alle cruise-specialisten en rederijen u veel vertellen over specifieke bestemmingen en diverse excursies.

Uiteraard kunt u informatie en inspiratie opdoen, maar u kunt ook uw perfecte cruise samenstellen.

Mocht u deze willen boeken dan krijgt u een aantrekkelijke beurskorting!

Deze Captain Cruise Cruisebeurs is geheel gratis toegankelijk. 

U bent welkom op deze Captain Cruisebeurs van 11.00 - 18.00. 

De Captain Cruise Cruisebeurs vindt plaats op een unieke locatie, een plek pal aan het water. Een plek waar u een goed glas wijn drinkt en lekker eet terwijl de schepen voorbijglijden. Waar u inspiratie opdoet en de energie van oceaanzeilers aan boord haalt. Waar u een fantastisch uitzicht op de zonsondergang heeft. 

Het Delta Hotel in Vlaardingen, thuishaven aan de Nieuwe Maas

Alle bezoekers maken tevens kans op het winnen van een prachtige cruise voor 2 personen!

 

Meer info : Captain Cruise Event 

 

 

Terug naar Nieuws