Aanbieding! Galápagos eilanden met Hurtigruten, te boeken bij NORSKE 

Eén van de meest unieke bestemmingen ter wereld is onlangs toegevoegd aan het expeditie reisaanbod van Hurtigruten – de Galápagos eilanden! Ga mee op één van deze gloednieuwe Hurtigruten ontdekkingsreizen die in het teken staan van historie en adembenemende natuur! Maak kennis met de Inca-cultuur in Peru of verken de stad Quito, voordat het tijd is om een expeditie cruise te maken naar de prachtige Galápagos eilanden en in de voetsporen van Charles Darwin te stappen!  

Inclusief retourvlucht én voorprogramma! Volgens beschikbaarheid

De expeditie reizen naar de Galápagos eilanden zijn compleet verzorgd, inclusief de intercontinentale retourvlucht in economy klasse vanaf Amsterdam of Brussel én de keuze uit een voorprogramma vanuit Quito (11-daagse reis) of Machu Picchu. (13-daagse reis). Bij beide reizen is de 7-daagse cruise (6 nachten) naar de Galápagos eilanden inbegrepen. In 2023 is er tevens een compleet verzorgde 15-daagse reis met het voorprogramma Quito en Machu Picchu inclusief een 9-daagse cruise (8 nachten) naar de Galápagos eilanden! Meer info: tel.nr.  023-5289856 van maandag t/m vrijdag van 10-17 uur.

Welkom aan boord MS Santa Cruz II

De 11-, 13- en 15-daagse reizen worden uitgevoerd door het MS Santa Cruz II. Het intieme schip beschikt over 50 comfortabele en modern ingerichte hutten die plaats bieden aan maximaal 90 gasten. Tijdens het verkennen van de Galápagos eilanden heeft u de mogelijkheid om actief deel te nemen aan activiteiten en ontmoetingen aan wal. Na een dag in de voetsporen van Darwin is het ontspannen ’thuiskomen’ aan boord van MS Santa Cruz II. Het schip, gebouwd in 2002, is volledig gerenoveerd. Een gastronomisch restaurant, Panorama Bar & Lounge, fitnessruimte en twee jacuzzi’s zijn slechts een greep uit de voorzieningen aan boord! De reizen met dit schip worden CO2-neutraal uitgevoerd, oftewel óók nog eens een verantwoorde reiskeuze!

Een korting die kan lopen tot € 1.000 p.p.! Bel NORSKE voor meer info.

Ter kennismaking met deze fantastische bestemming heeft Hurtigruten een tijdelijk kennismakingsaanbod, waarbij u kunt profiteren van een mooie korting op de reissom! Afhankelijk van de gekozen geselecteerde vertrekdata in de periode juli 2022 t/m januari 2023 profiteert u van een korting van € 800 tot maximaal € 1.000 per persoon op uw reissom.

Voorwaarden aanbieding

  • Geldig voor geselecteerde expeditie cruises met vertrek in de periode juli 2022 t/m januari 2023
  • Geldig voor nieuwe boekingen gemaakt en volgens beschikbaarheid.
  • Geldig voor alle beschikbare hutten en suites
  • Mag gecombineerd worden met de Hurtigruten Ambassador herhalingskorting
  • Mag gecombineerd worden met de Hurtigruten Single aanbieding, indien ook voldaan wordt aan de voorwaarden van Hurtigruten.
  • Helaas niet geldig voor reeds bestaande boekingen.

Geselecteerde expeditie cruises Galápagos eilanden 

Aanbieding boeken?

Voor meer informatie of een offerte voor een expeditie cruise Galápagos eilanden kunt u telefonisch contact opnemen met onze afdeling verkoop via tel.nr.  023-5289856 van maandag t/m vrijdag van 10-17 uur.

U kunt ook een e-mail sturen naar info@norske.nl. NORSKE reisspecialisten zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u een reisvoorstel doen met de actuele prijzen inclusief korting voor de door u gewenste vertrekdatum.

 

Terug naar NIEUWS