Zaterdag 28 september Zeetours Cruise Event in Rotterdam

Om u in tye schrijven, klik hier

Cruisen is leuk voor iedereen! Indien u reeds eerder een cruise gemaakt heeft, kunt u dat vast en zeker beamen. Indien u nog niet eerder, op één van de vele schepen, gevaren heeft, overtuigen wij u graag! Kom, samen met uw partner, familie, vrienden en/of buren, naar het Zeetours Cruise Event om inspiratie op te doen en mogelijk uw volgende cruisevakantie te boeken!
Ook dit jaar zijn er wederom diverse rederijen aanwezig om u te voorzien van alle informatie die u wenst te ontvangen. Daarnaast zullen er inspirerende en informatieve presentaties verzorgd worden door de rederijen en profiteert u ook weer van onze exclusieve cruise aanbiedingen.

Heeft u onze musical cruise begin september aan boord van de Nieuw Statendam gemist? Dan mag u ons Zeetours Cruise Event zéker niet missen! Tijdens het event wordt onze nieuwe musical cruise voor 2020 bekend gemaakt! Bent u nieuwsgierig wat u tijdens de musical cruise kunt verwachten? Op ons event blikken we terug op de 1e editie van de musical cruise en vooruit naar de volgende!  

Zeetours hoopt u te mogen ontvangen in het Hulstkamp Gebouw Rotterdam op 28 september! 

Van harte welkom op de stand van tijdschrift CRUISE & STYLE. Graag informeren we u betreft al uw vragen.

Om u in tye schrijven, klik hier

 

Terug naar Nieuws