28 april 2022 om 17u online, Nederlandstalige presentatie, schrijf je nu in door te mailen naar rudy@cruisestyle.be

Cruises met vertrek winter 2023-2024 en zomer 2024, klik hier voor het Online Magazine

Oceania Cruises onthult: de Riviera en de Marina worden van top tot teen vernieuwd!  

De Re-inspiratie onthult gloednieuwe, heringerichte suites en staterooms, aangepaste openbare ruimtes en meer.

De Riviera en Marina, die respectievelijk in december 2022 en november 2023 in de vaart komen, zullen volledig nieuwe suites krijgen met een fris kleurenpalet, nieuwe meubels en verlichting. De smaakvolle herinrichting wordt doorgetrokken in de restyling van de publieke ruimtes. Geen oppervlak blijft onaangeroerd, geen design detail zal ontbreken. Op maat gemaakte meubels, exotische steen, designer accessoires zullen een sfeer van elegantie en verfijning toevoegen. 

Debuut Riviera en Marina

De vernieuwde Riviera debuteert op 7 december 2022 met een 16-daagse cruise (Middelandse Zee, trans-Atlantisch en Caraïben) van Rome naar Miami. Vanuit Miami hervat Riviera haar 7 tot 14-daagse afvaarten naar het Caraïbisch gebied, Mexico en Midden-Amerika tot het schip eind maart 2023 terugkeert naar Europa. Na de zomer 2023 en begin 2024 vaart de Riviera in het Verre Oosten.

De Marina maakt haar debuut op 13 november 2023 tijdens een 7-daagse cruise van Barcelona naar Lissabon. Vanuit Portugal vaart de Marina naar Miami, waar ze vanaf 3 december 2023 vaart in Zuid-Amerika. 

Voor meer info contacteer de CRUISE & STYLE reisbureaus

Nog meer info over Oceania Cruises: klik hier

 

Terug naar NIEUWS