Vertrek op 17 juni 2023, Riviercruise ervaring in Frankrijk

De Rhône ontspringt in Zwitserland en stroomt via het meer van Genève naar Frankrijk. Pas bij Lyon wordt de rivier goed bevaarbaar en stroomt vervolgens richting Middellandse Zee, door haar vallei die bekend staat als een vooraanstaand wijnbouwgebied.

Met Lyon als startplaats van de cruise, dromen we vanzelf van heerlijke wijnen, de geur van lavendel of het geluid van galopperende wilde paarden. Langs de machtige Rhône liggen veel steden met historische centra, vol interessante bezienswaardigheden en omgeven door prachtige landschappen.

Na een rechtstreekse TGV treinrit in 1ste klasse van +/ 4 uur, stappen we in Lyon aan boord van de luxueuze 4-sterren+ ms Viva Voyage voor een onvergetelijke 8-daagse All Inclusive Riviercruise.

Letterlijk maar één grens over te steken naar Frankrijk, met een interessant programma vol klinkende plaatsnamen zoals Avignon en Arles, maar ook ViviersMâcon en Tournus.

Aan boord van de ms Viva Voyage

Laat je culinair verwennen in het hoofdrestaurant of in de Bistro en geniet na uw maaltijd van een kopje koffie in de ruime Panorama Lounge. Neem een time-out in onze wellness en ontspan in de sauna of het stoombad.

Bij mooi weer kan je genieten van het voorbijtrekkende landschap met een partijtje golf of ontspannen in de whirlpool op het zonnedek. Voor de meer actieve gasten zijn er fietsen beschikbaar om de omgeving individueel te verkennen.

Met 76 hutten zijn maximum 154 gasten welkom. De hutten op het Ruby en Diamond dek hebben allemaal Franse balkons. Op het Diamond dek bevinden zich voornamelijk hutten die 14 m² groot zijn, en 4 suites van 16 m². Het Ruby dek heeft ook voornamelijk hutten van 14 m² en 2 junior suites van 16 m². De hutten op het Emerald dek zijn 14 m² en hebben allemaal vaste ramen.

Alle hutten zijn perfect uitgerust met flatscreen-tv, inclusief minibar, schoonheidsproducten van Rituals, haardroger, kluis, airconditioning, douche en toilet.

Een lift verbindt de lobby met het restaurant, het Ruby dek en het Diamond dek. Er zijn 6 treden die naar het Emerald Dek leiden.

Meer info: Go For Cruise