Vertrek: 6 mei 2023

Vaargebied: West-Europa

Route: Barcelona - Cartagena - Gibraltar - Lissabon - Brest - Le Havre – IJmuiden. 

Aan boord van de Nieuw Statendam van Holland America Line

Op de Nieuw Statendam kunt u op diverse manieren dineren. De Pinnacle Grill serveert op elegante wijze gerechten uit Noord-Amerika. Italiaans dineren kan bij het Canaletto restaurant. Voor de exotische Aziatische keuken kunt u bij het Tamarind terecht. Voor bovenstaande restaurants is een toeslag vereist. Voor Italiaanse salades en pizza’s moet u bij New York Deli & Pizza zijn. De veelzijdige Dining Room is er voor ontbijt, lunch of diner. Houdt u van een Frans à la carte diner? Kies dan voor Sel de Mer. Een eenvoudige maaltijd is te vinden bij het buffetrestaurant Lido Market. Bij de Dive-In vindt u de beste hamburgers. 

Aan boord van de Nieuw Statendam kunt u ontspannen in één van de twee zwembaden, spa of jacuzzi, sporten in het Fitness Center, basketbal- en volleybalvelden of winkelen in één van de luxe winkels.

Bij de Digital Workshop kunt u leren hoe u uw vakantiefoto’s- en video’s bewerkt.

Genieten van live kookshows en meedoen met de praktische workshops kan bij America’s Test Kitchen.

Bij Rijksmuseum op zee kunnen passagiers hun eigen kunstwerk tekenen of fotograferen. Hier bevinden ook levensgrote replica’s van kunstwerken uit het Rijksmuseum. De wonderlijke natuur wordt getoond door middel van shows, concerten en films bij BBC Earth Experiences.

’s Avonds kunt u een film kijken in de bioscoopzaal, gokken in het casino of naar één van de diverse bars. Dit zijn de Ocean Bar, Gallery Bar en de Pinnacle Bar waar u kunt genieten van een drankje. De Music Walk ervaring kunt u beleven in de B.B. King Blues Club, de Lincoln Center Stage en de Billboard Onboard. Diverse shows zijn te zien in Showroom at Sea. De kinderen (3-17 jaar) kunnen zich vermaken in Club HAL, waar activiteiten worden georganiseerd. The Loft is vanaf 13 jaar.

Een reis met Holland America Line combineert een jarenlange traditie met de nieuwste innovaties.

Meer info: Zeetours.

https://www.zeetours.nl/