Wereldcruises zijn gemaakt voor dromers, avonturiers en ontdekkingsreizigers die op zoek zijn naar nieuwe culturen en verbluffende ervaringen!

"Eens in uw leven is een wereldcruise een absloute aanrader. Alle schatten van de wereld ontdekken, wereldzeeën bevaren. Genieten van een onvergetelijke wereldcruise vanaf de eerste minuut !"

Er is keuze in meer dan 20 wereldcruises.  Voor meer info contacteer WERELDCRUISEN.nl

Tijdens een wereldcruise doe je in drie tot zes maanden vele nieuwe impressies op, reis je naar alle continenten en leer je alles over de wereld. 

Met welke rederij vaar je? Of je nu kiest voor een cruise van 8 dagen of een van 180 dagen, de rederij moet wel bij je passen. Ook bij wereldcruises heb je een uitgebreide keuze uit kleinere schepen, luxe schepen of grote schepen. Elk schip heeft haar eigen voordelen. 

Deeltrajecten = GRAND VOYAGES : Niet alleen in rederij, maar ook in aantal dagen verschillen wereldcruises. Zo heb je ze voor 180 dagen, maar ook voor rond de 100 dagen. Is dit toch nog wat te lang? Veel wereldcruises kennen ook deeltrajecten, waardoor je een deel van de volledige route kan cruisen. 

Regent Seven Seas

  • Vertrek op 6 januari 2024 : 132 nachten aan boord van de Seven Seas Mariner vanuit Miami langs Zuid-Amerika, Hawaï, Nieuw Zeeland, Australië, India, UAE, Egypte, Middellandse Zee.
  • Vertrek op 7 januari 2025 : 168 nachten aan boord van de Seven Seas Mariner vanuit Miami.

Oceania Cruises: 

  • Vertrek Op 14 januari 2024 vertrekt de Oceania Insignia vanuit Los Angeles naar 34 verschillende landen, 96 havens, inclusief 24 overnachtingen.  Vertrek op 5 januari 2025: 200 dagen aan boord van Insigna vanuit Miami.

Silversea: 

  • Vertrek 15 januari 2024: San Francisco (California) h/t.  132 dagen met Silver Shadow. Er is gewoon geen betere manier om de wereld te zien dan op een Silversea World Cruise. een luxe wereld cruise: rondom de wereld reizen, aan boord van een kleiner schip.  
  • Vertrek 13 januari 2025: Tokyo tot New York. 136 dagen met Silver Dawn. 59 havens, 30 landen. Vertrek op een reis voor echte reizigers, niet voor toeristen. Zie dingen anders en ontdek de meest authentieke, onverwachte momenten in iconische bestemmingen. Werp een exclusieve blik op de wereld en op de tijd zelf.
  • Vertrek 6 januari 2026:  Fort Lauderdale (Florida) tot Lissabon, Portugal.  140 dagen met Silver Dawn. Bereik zelden bezochte bestemmingen zoals Paaseiland met zijn mysterieuze Moai-beelden en Nuku'alofa, Atuona en Fakarava (een UNESCO Biosfeerreservaat) in Frans-Polynesië. Maak een halve rondreis door Australië (zuidelijke en westelijke kust) en duik in de diversiteit van de natuur rond Phillip Island, Exmouth en Esperance. Iconische Griekse en Turkse eilanden wachten ook op je, samen met het Heilige Land van de Middellandse Zee. Ontdek charmante middeleeuwse steden als Dubrovnik, Hvar en Kotor en romantische Italiaanse steden als Siracusa en Trapani op Sicilië, en dwaal over de eeuwenoude markten van Tunis in Noord-Afrika.

Seabourn

  • Vertrek 11 januari 2024:  Seabourn, wereldcruise met Seabourn Sojourn van Los Angeles naar Athene : Tijdens de 145-daagse reis zullen de gasten in 20 steden overnachten en in totaal 72 havens in 28 landen bezoeken. Voor degenen die niet de hele reis kunnen varen, zullen kortere segmenten worden aangeboden, variërend van 21 tot 81 dagen. 

Holland America Line

  • Vertrek 3 januari 2024: Holland America Line Grand Zuid-Amerika & Antarctica. 128 nachten Aan boord van de Zuiderdam vanuit Fort Lauderdale: Vaart door het Panama Kanaal bij daglicht en heeft de mogelijkheid om Machu Picchu, de Galapagos Eilanden, Patagonië en de Iguazu watervallen aan land te bezoeken. Word verliefd op de wereld op een cruise naar afgelegen eilanden, weelderige jungles en schitterende steden. Bekijk de zonsopgang in Tokio, Kobe, Beijing, Shanghai, Hongkong, Singapore, Mumbai, Petra en Istanboel op overnachtingen.  
  • 4 januari 2025: Grand World Voyage: Australië & New Zeeland, 124 dagen. Vertrek op 4 januari 2025 aan boord van de Zuiderdam vanuit Fort Lauderdale, Florida.  Streep wonder na wonder van je bucketlist, inclusief Machu Picchu, Paaseiland en het Great Barrier Reef op een wereldcruise met 32 landen en 10 overnachtingen.
  • 25 januari 2025: Grand World Voyage: Pole to Pole, 133 dagen. Vertrek op 25 januari 2025 aan boord van de Volendam vanuit Fort Lauderdale, Florida.  Ontdek historische bezienswaardigheden, bruisende hoofdsteden en dramatische natuurlandschappen op een wereldcruise naar Antarctica, Zuid-Amerika, Europa en Canada met veel overnachtingen.

Voordelen van een wereldcruise 

- Unieke routes over de wereld  : Vaak doe je nieuwe havens aan en bezoek je bestemmingen in alle uithoeken van de wereld tijdens één reis.  

- Geen last van jetlag  : Een cruise is de meest comfortabele manier om de hele wereld te zien. Niet op elke bestemming weer je koffer uitpakken. Naar de meest afgelegen bestemmingen zonder lange en vermoeiende vluchten, dus geen last van jetlag. Je hebt maximaal één uur tijdsverschil per dag.

- Entertainment op hoger niveau : Omdat je zo lang aan boord bent wisselt de rederij regelmatig de acts in de shows. De lezingen aan boord zijn vaak ook beter en uitgebreider waardoor ze de bestemming echt tot leven kunnen brengen. 

- Vrienden voor het leven : Aan boord van een cruiseschip is het eenvoudig om nieuwe mensen te ontmoeten. Omdat je een lange tijd samen aan boord bent is het maken van vrienden simpel. Vriendschap die zelfs na de cruise nog standhoudt- vrienden voor het leven. 

- Het personeel kent uw wensen : Het personeel ziet je dagelijks en leert je beter kennen. Het niveau van de service zal persoonlijker zijn. 

Voor meer info contacteer  WERELDCRUISEN.nl

Tijdens een wereldcruise ontdekt u niet alleen heel veel verschillende bestemmingen, maar vooral ook unieke bestemmingen die tijdens een reguliere cruise niet altijd in het reisprogramma voorkomen.

Wereldcruises zijn echte expeditiereizen waarbij u door middel van talrijke excursies iedere bestemming op een speciale manier kunt ontdekken.

Deze cruises hebben een reisduur van minimaal één maand tot max. 4 maanden. U cruist de hele wereld rond of ontdekt een heel vaargebied zoals de Caribbean, Amazone, Australië of Azië.

Elk jaar in januari starten de wereldcruises en duren 3 tot 6 maanden. Je kunt ervan uitgaan dat alle wereldzeeën worden aangedaan. Niet iedere wereldcruise doet overigens dezelfde steden aan of bezoekt hetzelfde werelddeel. Het is bovendien soms mogelijk om deeltrajecten te boeken wanneer het schip niet volgeboekt is.

Naast persoonlijk advies van de cruisespecialisten is het ook prettig om eerst in alle rust de uitgebreide informatie over het cruiseaanbod tot zich te nemen uit magazine CRUISE & STYLE. Dit tijdschrift vergemakkelijkt het uitzoeken van die volledig bij u passende cruise. Voor meer info contacteer de  WERELDCRUISEN.nl

 

Vraag online het magazine CRUISE & STYLE aan. Of mail naar info@cruisestyle.nl   

Lees ook nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE 2024-2025, verkrijgbaar bij o.a. BRUNA en tijdschriftenhandel of klik hier

Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram