Lees meer op de website van Wereldcruisen.nl

Jaap Peerenboom: "Eens in uw leven is een wereldcruise een absloute aanrader. Alle schatten van de wereld ontdekken, wereldzeeën bevaren. Reader Offers is steeds op de hoogte van alle mogelijke wereldcruises. Tevens zorgen we voor vervoer vanaf de passagiers thuis tot aan het cruiseschip in bijvoorbeeld Southampton. Na de wereldcruises komen we ook weer ophalen. Genieten van een onvergetelijke wereldcruise vanaf de eerste minuut ! We geven enkele afvaarten maar klik op:   Reader Offers  en zie de volledige lijst afvaarten 2021 - 2022."

Vertrek in januari of februari 2021 of 2022, er is keuze in meer dan 20 wereldcruises.  Tel. 035 694 75 70 of stuur een mail naar info@readeroffers.nl

Tijdens een wereldcruise doe je in drie tot zes maanden vele nieuwe impressies op, reis je naar alle continenten en leer je alles over de wereld. 

Met welke rederij vaar je? Of je nu kiest voor een cruise van 8 dagen of een van 180 dagen, de rederij moet wel bij je passen. Ook bij wereldcruises heb je een uitgebreide keuze uit kleinere schepen, luxe schepen of grote schepen. Elk schip heeft haar eigen voordelen. 

Deeltrajecten : Niet alleen in rederij, maar ook in aantal dagen verschillen wereldcruises. Zo heb je ze voor 180 dagen, maar ook voor rond de 100 dagen. Is dit toch nog wat te lang? Veel wereldcruises kennen ook deeltrajecten, waardoor je een deel van de volledige route kan cruisen. 

Voordelen van een wereldcruise 

- Unieke routes over de wereld  : Vaak doe je nieuwe havens aan en bezoek je bestemmingen in alle uithoeken van de wereld tijdens één reis.  

- Geen last van jetlag  : Een cruise is de meest comfortabele manier om de hele wereld te zien. Niet op elke bestemming weer je koffer uitpakken. Naar de meest afgelegen bestemmingen zonder lange en vermoeiende vluchten, dus geen last van jetlag. Je hebt maximaal één uur tijdsverschil per dag.

- Entertainment op hoger niveau : Omdat je zo lang aan boord bent wisselt de rederij regelmatig de acts in de shows. De lezingen aan boord zijn vaak ook beter en uitgebreider waardoor ze de bestemming echt tot leven kunnen brengen. 

- Vrienden voor het leven : Aan boord van een cruiseschip is het eenvoudig om nieuwe mensen te ontmoeten. Omdat je een lange tijd samen aan boord bent is het maken van vrienden simpel. Vriendschap die zelfs na de cruise nog standhoudt- vrienden voor het leven. 

- Het personeel kent uw wensen : Het personeel ziet je dagelijks en leert je beter kennen. Het niveau van de service zal persoonlijker zijn. 

Cruise rond de wereld in 180 dagen in 2021 met cruiseschip Oceania Insignia.

Met 101 verschillende bestemmingen is de 180-daagse wereldcruise met Oceania's Insignia in 2021 een reis die u een leven lang bijblijft. Van de prachtige stranden van Bora Bora naar het bruisende Sydney, het kleurrijke India en nog veel meer. Deze wereldcruise is de langste en meest uitgebreide route in de cruisebranche. Met recht een once-in-a-lifetime ervaring! Voor tarieven Tel. 035 694 75 70.  Zie video:  https://www.youtube.com/watch?v=qf6pjOEgkMA&feature=youtu.be/?int=euTA&t=emint&d=031416&cid=hero

Januari 2021  Holland America Line Unieke cruise naar Zuid-Amerika en Antarctica met cruiseschip Volendam, vanaf € 10.749 pp. Bent u nieuwsgierig naar Zuid-Amerika en Antarctica? Stap dan in januari 2020 aan boord bij de Volendam en dompel uzelf onder in de onvergetelijke ervaring van het cruisen. Het schip van Holland America Line doet tijdens deze cruise de belangrijkste regio’s plus de zogenaamde drie A’s aan: het Andes gebergte in Peru, de exotische Amazone in Brazilië en de serene ijswereld van Antarctica. Deze cruise vertrekt vanuit het Amerikaanse Fort Lauderdale. Meer info: Tel. 035 694 75 70 of stuur een mail naar info@readeroffers.nl

Vertrek januari 2021: Silversea Cruises, 115 dagen, Vertrek in San Francisco Californië naar Frans-Polynesië, Australie en Azië. Vanuit Dubai naar Europa inclusief een 3 nachten verblijf op het nieuwste cruiseschip Silver Muse.

Januari 2021:  wereldcruise met Seabourn Sojourn : Beleef ongetwijfeld het grootste reisavontuur ooit: een unieke wereldcruise met Seabourn; Vanuit Miami, en arriveer in San Francisco. Er zijn ook kortere verblijven aan boord mogelijk, variërend van 30 tot 116 dagen. Een onvergetelijke Seabourn wereldreis aan boord van de ‘Seabourn Sojourn’, dé toprederij van luxecruises: 146 dagen, langs 62 havens, in 36 landen van 5 continenten! Voor meer info Tel. 035 694 75 70 of stuur een mail naar info@readeroffers.nl

Januari 2021:  Silversea Cruises, wereldcruise met Silver Whisper. Het luxeschip vertrekt vanuit Fort Lauderdale voor een wereldcruise van 140 dagen. Het vaart vanuit Florida door de Caraïben rond Zuid-Amerika, inclusief naar Antarctica (!), naar de Stille Oceaan, Australië, Nieuw-Zeeland, Azië, het Midden-Oosten en Europa. Op deze rondreis zal het vaartuig maar liefst 62 havens in 32 landen bezoeken.  

Meer info, tarieven en reservaties bij de betere cruisereisbureaus of bij de specialist in wereldcruises   READERS OFFERS,  Tel. 035 / 694 75 70

Tijdens een wereldcruise ontdekt u niet alleen heel veel verschillende bestemmingen, maar vooral ook unieke bestemmingen die tijdens een reguliere cruise niet altijd in het reisprogramma voorkomen.

Wereldcruises zijn echte expeditiereizen waarbij u door middel van talrijke excursies iedere bestemming op een speciale manier kunt ontdekken.

Deze cruises hebben een reisduur van minimaal één maand tot max. 4 maanden. U cruist de hele wereld rond of ontdekt een heel vaargebied zoals de Caribbean, Amazone, Australië of Azië.

Elk jaar in januari starten de wereldcruises en duren 3 tot 6 maanden. Je kunt ervan uitgaan dat alle wereldzeeën worden aangedaan. Niet iedere wereldcruise doet overigens dezelfde steden aan of bezoekt hetzelfde werelddeel. Het is bovendien soms mogelijk om deeltrajecten te boeken wanneer het schip niet volgeboekt is.

Rond de wereld in 180 dagen vanuit New York naar Miami, vertrek op 8 januari  
Het elegante, middelgrote schip, Insignia ( maximaaal 684  gasten ) bezoekt tijdens deze cruise  90 bestemmingen in 36 landen. Zij vaart daarbij over twee oceanen en 16 zeeën.  Er kan op 3 plaatsen worden ingescheept, op 11 januari in New York, 14 januari in Miami en 30 januari in Los Angeles.
Vervolgens zet Insignia koers naar de eilanden van Hawaii en de Zuid-Pacific  en vaart via Nieuw-Zeeland door  naar  Australië. Aansluitend worden Azië, de Middellandse Zee, Canada en Bermuda aangedaan . Deze afwisselende en indrukwekkende  wereldcruise eindigt in Miami.

De route bevat 14 overnachtingen in havens waaronder Bali (Indonesië), Hong Kong (China), Yangon (Myanmar) en Luxor (Egypte). Onderdeel van de volledige ‘Around the World’ cruise is een serie van gratis excursies in Tokyo (Japan), Jerusalem (Israël) en Bordeaux (Frankrijk).. Daarnaast zijn er extra voordelen zoals gratis fooien, gratis wasservice , gratis medische zorg aan boord en natuurlijk de OLife Choice , kies 1 extra ; 72 excursies , of het drankenpakket of $7.200 boordtegoed ( extra's zijn per hut ). 

Naast persoonlijk advies van Jaap Peerenboom, specialist in wereldcruises, is het ook prettig om eerst in alle rust de uitgebreide informatie over het cruiseaanbod tot zich te nemen uit magazine CRUISE & STYLE. Dit tijdschrift vergemakkelijkt het uitzoeken van die volledig bij u passende cruise. Voor het volledige aanbod van Reader Offers kan je best op hun website bekijken. 

AIDAaura World Cruise.

Verrtrek oktober en aankomst op februari.

Australië/Nieuw-Zeeland, zuidelijk Afrika, Rio de Janeiro, Tierra del Fuego, Tahiti, Bora Bora, Mauritius, Cook-eilanden, Kangaroo Island en Esperance in Australië, Maputo in Mozambique en East Londen in Zuid-Afrika.

Ofwel drie deelsegmenten voor: Hamburg-San Antonio (Chili) in 35 dagen, San Antonio-Mauritius in 48 dagen en Mauritius-Hamburg, een cruise van 34 dagen.

117 nachten aan boord van Seven Seas Mariner®.

5 januari 2021:  Regent wereldcruise.

Navigate the World 2021 biedt je ontelbare herinneringen, nieuwe vriendschappen en het onderscheid om echt een wereldreiziger te zijn. Geniet van een GRATIS mystieke Moai-ervaring in Hanga Roa, verken Mumbai en Istanboel tijdens een scheepsovernachting en ga op zoek naar UNESCO-werelderfgoedlocaties - 56 sites langs deze reis van het Great Barrier Reef in Australië naar de archeologische vindplaats van Troje in Turkije.

Interesse in Wereldcruises, Tel. 035 694 75 70 of stuur een mail naar info@readeroffers.nl