Wereldcruises zijn gemaakt voor dromers, avonturiers en ontdekkingsreizigers die op zoek zijn naar nieuwe culturen en verbluffende ervaringen!

"Eens in uw leven is een wereldcruise een absloute aanrader. Alle schatten van de wereld ontdekken, wereldzeeën bevaren. Genieten van een onvergetelijke wereldcruise vanaf de eerste minuut !"

Er is keuze in meer dan 20 wereldcruises.  Voor meer info contacteer de cruisespecialisten, klik hier.

Tijdens een wereldcruise doe je in drie tot zes maanden vele nieuwe impressies op, reis je naar alle continenten en leer je alles over de wereld. 

Met welke rederij vaar je? Of je nu kiest voor een cruise van 8 dagen of een van 180 dagen, de rederij moet wel bij je passen. Ook bij wereldcruises heb je een uitgebreide keuze uit kleinere schepen, luxe schepen of grote schepen. Elk schip heeft haar eigen voordelen. 

Deeltrajecten = GRAND VOAYES : Niet alleen in rederij, maar ook in aantal dagen verschillen wereldcruises. Zo heb je ze voor 180 dagen, maar ook voor rond de 100 dagen. Is dit toch nog wat te lang? Veel wereldcruises kennen ook deeltrajecten, waardoor je een deel van de volledige route kan cruisen. 

  • Regent Seven Seas: Vertrek op 7 januari 2023 : 144 dagen aan boord van de Seven Seas Mariner vanuit Miami langs de Verenigde Staten, Zuid-Afrika en India
  • Holland America LineVertrek 3 januari 2023: Holland America Line Grand World VoyageZaandam steekt de Stille Zuidzee over naar Nieuw Zeeland en Australië om vervolgens langs de westkust van Afrika te varen en een route door Noord Europa af te leggen61 havens in 30 landen en eilanden: Caymaneilanden, Costa Rica, Panama, Frans Polynesië, Cookeilanden, Tonga, Nieuw-Zeeland, Australië, Mauritius, Réunion, Madagaskar, Mozambique, Zuid-Afrika, Namibië, Angola, Ghana, Ivoorkust, Gambia, Senegal, Spanje, Marokko, Portugal, Frankrijk, Engeland, België, Nederland, Denemarken, Noorwegen, Schotland en Ierland. 
  • Holland America LineVertrek 3 januari 2023: Holland America Line Grand Zuid-Amerika & Antarctica. Aan boord van de Volendam vanuit Fort Lauderdale: 34 havens in 16 landen en eilanden verspreid over twee continenten: Kaaimaneilanden, Costa Rica, Panama, Ecuador, Peru, Chili, Argentinië, Antarctica, Falklandeilanden, Uruguay, Brazilië, Frans Guyana, Barbados, Dominicaanse Republiek, Puerto Rico, Bahama's. Vaart door het Panama Kanaal bij daglicht en heeft de mogelijkheid om Machu Picchu, de Galapagos Eilanden, Patagonië en de Iguazu watervallen aan land te bezoeken.
  • Seabourn: Vertrek 6 januari 2023:  Seabourn, wereldcruise met Seabourn Sojourn van Miami naar Barcelona : Tijdens de 140-daagse reis zullen de gasten in 10 steden overnachten en in totaal 61 steden in 32 landen bezoeken. Voor degenen die niet de hele reis kunnen varen, zullen kortere segmenten worden aangeboden, variërend van 21 tot 81 dagen. 
  • Silversea: Vertrek 25 januari: Expeditie Wereldtournee. De eerste Expeditie Wereld Cruise in de geschiedenis: voor gasten die de wereld rauw en ongefilterd willen zien, onbevreesd voor zijn zuiverste vorm. Van Ushuaia tot Tromso. Maak geschiedenis en reis van pool naar pool. 167 dagen met Silver Cloud (Silversea). Er is gewoon geen betere manier om de wereld te zien dan op een Silversea World Cruise. een luxe wereld cruise: rondom de wereld reizen, aan boord van een kleiner schip.  
  • Oceania Cruises: Op 14 januari 2024 vertrekt de Oceania Insignia vanuit Los Angeles naar 34 verschillende landen, 96 havens, inclusief 24 overnachtingen. Zie filmpje:  https://www.youtube.com/watch?v=qf6pjOEgkMA&feature=youtu.be/?int=euTA&t=emint&d=031416&cid=hero

Voor meer info contacteer de cruisespecialisten, klik hier. 

Voordelen van een wereldcruise 

- Unieke routes over de wereld  : Vaak doe je nieuwe havens aan en bezoek je bestemmingen in alle uithoeken van de wereld tijdens één reis.  

- Geen last van jetlag  : Een cruise is de meest comfortabele manier om de hele wereld te zien. Niet op elke bestemming weer je koffer uitpakken. Naar de meest afgelegen bestemmingen zonder lange en vermoeiende vluchten, dus geen last van jetlag. Je hebt maximaal één uur tijdsverschil per dag.

- Entertainment op hoger niveau : Omdat je zo lang aan boord bent wisselt de rederij regelmatig de acts in de shows. De lezingen aan boord zijn vaak ook beter en uitgebreider waardoor ze de bestemming echt tot leven kunnen brengen. 

- Vrienden voor het leven : Aan boord van een cruiseschip is het eenvoudig om nieuwe mensen te ontmoeten. Omdat je een lange tijd samen aan boord bent is het maken van vrienden simpel. Vriendschap die zelfs na de cruise nog standhoudt- vrienden voor het leven. 

- Het personeel kent uw wensen : Het personeel ziet je dagelijks en leert je beter kennen. Het niveau van de service zal persoonlijker zijn. 

Voor meer info contacteer de cruisespecialisten, klik hier.

Tijdens een wereldcruise ontdekt u niet alleen heel veel verschillende bestemmingen, maar vooral ook unieke bestemmingen die tijdens een reguliere cruise niet altijd in het reisprogramma voorkomen.

Wereldcruises zijn echte expeditiereizen waarbij u door middel van talrijke excursies iedere bestemming op een speciale manier kunt ontdekken.

Deze cruises hebben een reisduur van minimaal één maand tot max. 4 maanden. U cruist de hele wereld rond of ontdekt een heel vaargebied zoals de Caribbean, Amazone, Australië of Azië.

Elk jaar in januari starten de wereldcruises en duren 3 tot 6 maanden. Je kunt ervan uitgaan dat alle wereldzeeën worden aangedaan. Niet iedere wereldcruise doet overigens dezelfde steden aan of bezoekt hetzelfde werelddeel. Het is bovendien soms mogelijk om deeltrajecten te boeken wanneer het schip niet volgeboekt is.

Naast persoonlijk advies van de cruisespecialisten is het ook prettig om eerst in alle rust de uitgebreide informatie over het cruiseaanbod tot zich te nemen uit magazine CRUISE & STYLE. Dit tijdschrift vergemakkelijkt het uitzoeken van die volledig bij u passende cruise. Voor meer info contacteer de cruisespecialisten, klik hier. 

Vraag online het magazine CRUISE & STYLE aan.

Of mail naar info@cruisestyle.nl 

Lees ook nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE 2023-2024, verkrijgbaar bij o.a. BRUNA en tijdschriftenhandel of klik hier

Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram