Jaap Peerenboom: "Eens in uw leven is een wereldcruise een absloute aanrader. Alle schatten van de wereld ontdekken, wereldzeeën bevaren. Genieten van een onvergetelijke wereldcruise vanaf de eerste minuut !"

Vertrek in januari of februari 2021 of 2022, er is keuze in meer dan 20 wereldcruises.  Voor meer info contacteer de cruisespecialisten, klik hier.

Tijdens een wereldcruise doe je in drie tot zes maanden vele nieuwe impressies op, reis je naar alle continenten en leer je alles over de wereld. 

Met welke rederij vaar je? Of je nu kiest voor een cruise van 8 dagen of een van 180 dagen, de rederij moet wel bij je passen. Ook bij wereldcruises heb je een uitgebreide keuze uit kleinere schepen, luxe schepen of grote schepen. Elk schip heeft haar eigen voordelen. 

Deeltrajecten : Niet alleen in rederij, maar ook in aantal dagen verschillen wereldcruises. Zo heb je ze voor 180 dagen, maar ook voor rond de 100 dagen. Is dit toch nog wat te lang? Veel wereldcruises kennen ook deeltrajecten, waardoor je een deel van de volledige route kan cruisen. 

Voordelen van een wereldcruise 

- Unieke routes over de wereld  : Vaak doe je nieuwe havens aan en bezoek je bestemmingen in alle uithoeken van de wereld tijdens één reis.  

- Geen last van jetlag  : Een cruise is de meest comfortabele manier om de hele wereld te zien. Niet op elke bestemming weer je koffer uitpakken. Naar de meest afgelegen bestemmingen zonder lange en vermoeiende vluchten, dus geen last van jetlag. Je hebt maximaal één uur tijdsverschil per dag.

- Entertainment op hoger niveau : Omdat je zo lang aan boord bent wisselt de rederij regelmatig de acts in de shows. De lezingen aan boord zijn vaak ook beter en uitgebreider waardoor ze de bestemming echt tot leven kunnen brengen. 

- Vrienden voor het leven : Aan boord van een cruiseschip is het eenvoudig om nieuwe mensen te ontmoeten. Omdat je een lange tijd samen aan boord bent is het maken van vrienden simpel. Vriendschap die zelfs na de cruise nog standhoudt- vrienden voor het leven. 

- Het personeel kent uw wensen : Het personeel ziet je dagelijks en leert je beter kennen. Het niveau van de service zal persoonlijker zijn. 

Cruise rond de wereld in 180 dagen in 2021 met cruiseschip Oceania Insignia.

Met 101 verschillende bestemmingen is de 180-daagse wereldcruise met Oceania's Insignia in 2021 een reis die u een leven lang bijblijft. Van de prachtige stranden van Bora Bora naar het bruisende Sydney, het kleurrijke India en nog veel meer. Deze wereldcruise is de langste en meest uitgebreide route in de cruisebranche. Met recht een once-in-a-lifetime ervaring!  Zie video:  https://www.youtube.com/watch?v=qf6pjOEgkMA&feature=youtu.be/?int=euTA&t=emint&d=031416&cid=hero

Voor meer info contacteer de cruisespecialisten, klik hier.

Vertrek 4 januari 2021 tot 13 mei 2021  Holland America Line World Voyage met ms Amsterdam, 1.380 gasten aan boord, vertrekt in Fort Lauderdale en vaart de wereld rond in 128 dagen. Caraïben, Zuid-Amerika, de Stille Zuidzee, Australië/Nieuw-Zeeland,  Azië, Indische Oceaan, Zuid-Afrika, Caraïben en terug naar Florida.   

Vertrek 7 januari 2021 tot 6 juni 2021 : Silversea Cruises, schip Silver Whisper, 150 dagen, Vertrek in Fort Lauderdale (Florida) naar Lima (Callao), naar Auckland, Bali, Tokyo, Singapore, Mumbai, Athene, Lissabon en New York. 

Vertrek 3 januari 2021 tot 24 mei 2021:  Seabourn, wereldcruise met Seabourn Sojourn: Beleef ongetwijfeld het grootste reisavontuur ooit: een unieke wereldcruise met Seabourn; Vertrek op 3 januari 2021 vanuit Miami, en arriveer in Barcelona op 24 mei 2021. Er zijn ook kortere verblijven aan boord mogelijk, variërend van 32 tot 80 dagen. Een onvergetelijke Seabourn wereldreis aan boord van de ‘Seabourn Sojourn’, dé toprederij van luxecruises: 140 dagen, langs 60 havens, in 6 continenten, 10 overnights en 16 late nigths! Voor meer info contacteer de cruisespecialisten, klik hier.

 

Tijdens een wereldcruise ontdekt u niet alleen heel veel verschillende bestemmingen, maar vooral ook unieke bestemmingen die tijdens een reguliere cruise niet altijd in het reisprogramma voorkomen.

Wereldcruises zijn echte expeditiereizen waarbij u door middel van talrijke excursies iedere bestemming op een speciale manier kunt ontdekken.

Deze cruises hebben een reisduur van minimaal één maand tot max. 4 maanden. U cruist de hele wereld rond of ontdekt een heel vaargebied zoals de Caribbean, Amazone, Australië of Azië.

Elk jaar in januari starten de wereldcruises en duren 3 tot 6 maanden. Je kunt ervan uitgaan dat alle wereldzeeën worden aangedaan. Niet iedere wereldcruise doet overigens dezelfde steden aan of bezoekt hetzelfde werelddeel. Het is bovendien soms mogelijk om deeltrajecten te boeken wanneer het schip niet volgeboekt is.

Rond de wereld in 180 dagen vanuit Miami, vertrek op 9 januari 2021 
Deluxe rederij OCEANIA CRUISES : "WERELDCRUISE" OCEANIA CRUISES ! Vertrek 9 januari 2021 tot 9 juli 2021 vanuit Miami met Oceania Insignia: 180 dagen vanuit de Caraïben naar Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en de eilanden in de Stille Zuidzee, 40 landen.

Naast persoonlijk advies van de cruisespecialisten is het ook prettig om eerst in alle rust de uitgebreide informatie over het cruiseaanbod tot zich te nemen uit magazine CRUISE & STYLE. Dit tijdschrift vergemakkelijkt het uitzoeken van die volledig bij u passende cruise. Voor meer info contacteer de cruisespecialisten, klik hier.

AIDAaura World Cruise.

Verrtrek oktober en aankomst op februari.

Australië/Nieuw-Zeeland, zuidelijk Afrika, Rio de Janeiro, Tierra del Fuego, Tahiti, Bora Bora, Mauritius, Cook-eilanden, Kangaroo Island en Esperance in Australië, Maputo in Mozambique en East Londen in Zuid-Afrika.

Ofwel drie deelsegmenten voor: Hamburg-San Antonio (Chili) in 35 dagen, San Antonio-Mauritius in 48 dagen en Mauritius-Hamburg, een cruise van 34 dagen.

117 nachten aan boord van Seven Seas Mariner®.

Januari 2021 of 2022:  Regent wereldcruise.

Navigate the World biedt je ontelbare herinneringen, nieuwe vriendschappen en het onderscheid om echt een wereldreiziger te zijn. Geniet van een GRATIS mystieke Moai-ervaring in Hanga Roa, verken Mumbai en Istanboel tijdens een scheepsovernachting en ga op zoek naar UNESCO-werelderfgoedlocaties - 56 sites langs deze reis van het Great Barrier Reef in Australië naar de archeologische vindplaats van Troje in Turkije.

Voor meer info contacteer de cruisespecialisten, klik hier.