Je kan bij NORSKE expeditecruises met rederij Hurtigruten naar Antarctica boeken. Tel. 023 / 528 98 56 of stuur een mail naar info@norske.nl.

SEABOURN naar  Antarctica Vanaf november t.e.m. februari : meerdere expeditiecruises met ultra-luxe rederij. Wil je Antarctica ontdekken tijdens een 'luxueuze' vakantie ? Profiteer dan nu van de exclusieve afvaarten met SEABOURN, bekend voor zijn all-in cruises. Antarctica is een paradijs voor natuurliefhebbers en fotograaf. Bewonder de prachtige gletsjertongen, ijsbergen in allerlei formaten en vormen. Een uniek, adembenemende, onvergtelijke expeditie cruise.

Video Antarctica cruise, klik hier    

Antarctica Expeditie en Zuidpoolcirkel 

Zie website voor expeditiecruises met rederij Hapag-Lloyd Cruises.

Poolexpeditie: u zal de mooiste gebieden van het Antarctisch schiereiland bezoeken, landingen maken op plaatsen met enorme kolonies pinguïns, reuzenstormvogels, zeeolifanten, robben en zeevogels. Aan boord van een expediteischip voert u langs machtige gletjers, majestueuze ijsbergen, schotten pakijs en sneeuwbedekte eilanden.  

Antarctica biedt een witte wereld van uitgestrekte ijslandschappen, schilderachtige beelden en imponerende stiltes. De combinatie van ‘witte variatie’ en ‘geluidloze stilte’ is verantwoordelijk voor het speciale gevoel waar u op deze ijsvlakte mee wordt geconfronteerd. De flora en wildlife zijn overweldigend. Zoek het avontuur en ontdek in kleine zodiacs de kustlijn van dit continent. Antarctica vormt een van de laatste werkelijk onbedorven gebieden op aarde. Een unieke belevenis. 

Antarctica voorjaar : vanuit Ushuaia naar het witte paradijs "Antarctica":  expeditie cruise met MS HANSEATIC, info:   Hapag-Lloyd cruises.  Reis naar het eeuwige ijs: expeditieschip MS HANSEATIC, spannende expedities naar een adembenemend landschap. Elke keer verrast het poolgebied met onvergetelijke nieuwe indrukken, er heerst een bijna hypnotiserende stilte, die alleen door het roepen van wilde dieren wordt onderbroken. 19 dagen, van Ushuaia naar Rio de Janeiro,  incl. vluchten van/tot Brussel, per persoon (in tweepersoonskamer) vanaf ca. € 15.000 (cat. 1). Meer info bij de specialist "Waterproof Cruises & Expeditions®" , preferred partner van Hapag-Lloyd cruises.

Fascinerend cruises met de expeditie specialist "Waterproof Cruises & Expeditions®" 

KLEINERE boetiek- en expeditieschepen: Steeds meer mensen geven de voorkeur aan kleinere schepen boven de grote cruiseliners met duizenden passagiers. Bij deze manier van cruises gaat het niet alleen om het leven aan boord maar vooral om de beleving van de bestemming en de bijzondere ervaringen tijdens de reis. "Waterproof Cruises & Expeditions®" , als vertegenwoordiger van o.a de luxe Ponant schepen en andere ‘adventure’ rederijen, neemt u mee naar de ongerepte natuur en grote ijsbergen van Antarctica en de Noordpool. Maar ook voor een cruise naar de Galápagos eilanden of een luxe cruise belevenis op de Amazone rivier kunt u bij hun terecht. Met keuzes van luxe schepen tot  ‘expeditie stijl’ en de ‘comfort klasse’ daar tussen in. 

Als dé ‘Antarctica Specialist’ en lid van IAATO, speelt  Waterproof Cruises & Expeditions® een actieve rol bij duurzaam toerisme naar dit prachtige en ongerepte continent. “Hiermee willen we bewustzijn creëren voor klimaat verandering en het belang van natuurbehoud” zegt CEO Marlynda Elstgeest, tevens ex-voorzitter van IAATO en adviseur voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken op het gebied van toerisme naar Antarctica.

Door Waterproof’s expertise en kennis van de schepen en de bestemmingen vindt u de cruise die het beste aansluit bij al uw wensen voor een onvergetelijke ervaring. 

Zoekt u wat meer avontuur? Wat dacht u dan van snorkelen met Orkas in Noorwegen, of rondom ijsbergen in Antarctica, of op zoek naar walvissen in Tonga?  Waterproof Cruises & Expeditions® neemt u mee, zowel boven als onder water! Voor meer info: Waterproof Cruises & ExpeditionsSt. Catharinaplein 17 -  4611 TS Bergen op Zoom - Nederland, info@waterproof-expeditions.com        Tel.  +31 (0)858 771 583

www.waterproof-expeditions.com

 

ADEMBENEMEND MOOI GROENLAND
Een fascinerend land met een overweldigende natuur. Op dit grootste eiland ter wereld bedekt door een immense ijskap, ziet u bijna overal ijsbergen, drijf- en pakijs. De 56.000 vriendelijke bewoners wonen langs een ijsvrije kuststrook in kleine kleurrijke steden en dorpjes vergezeld van hun vele sledehonden. Ontdek tijdens een expeditiecruise een adembenemend mooie wereld boordevol majestueuze gletsjers die afbrokkelen in de zee. Ook drijvende ijsbergen in alle maten en kleuren, een gevarieerde fauna van walvissen, muskusossen, zeehonden, ijsberen en verschillende vis- en vogelsoorten. Groenland = natuurschoon, de stilte en de prachtige panorama uitzichten !

Vertrek met Asteria Expeditions : Unieke Nederlandstalig, begeleide Poolexpeditiecruise naar 'Antarctica' met Belgisch karakter. Info via tel.nr. 0032 50 33 25 16zie website : www.asteriaexpeditions.be ; Antarctica, het meest mysterieuze continent op onze planeet.  De beste manier om de majestueuze ijsbergen, de rijke fauna en het prachtige licht van Antarctica te ervaren is ongetwijfeld tijdens een expeditiecruise. Met veel trots stelt Asteria Expeditions u hun nieuwe Nederlandstalig begeleide poolexpeditie voor. U ontdekt het Antarctisch schiereiland met landingen op plaatsen met enorme kolonies pinguïns, reuzenstormvogels, zeeolifanten, robben en zeevogels. Wilt u samen met ons Antarctica bezoeken, dan adviseren we u om tijdig te boeken.  Voor meer info : Asteria Expedities.