8-daags landarrangement en cruise Australië en Nieuw Zeeland, vertrek 14 november 2024 

Reis naar Down Under, oftewel Australië & Nieuw-Zeeland, helemaal aan de andere kant van de wereld! Het ruige Australië is groot, maar een aantal hoogtepunten mag u toch niet missen. Want als we aan Australië denken, dan zijn de Great Barrier Reef, Ayers Rock in het hart van Australië en de stad Sydney wat ons betreft de absolute must sees. Wilt u deze bijzondere plaatsen in de outback van Australië met eigen ogen zien? Ga dan mee met deze prachtige 24-daagse cruisetour, inclusief een 8-daags landarrangement voorafgaand aan uw cruise.

Route: Landarrangement, Sydney, Melbourne, Hobart (Tasmanië), Bluff, Dunedin (Port Chalmers), Littelton (Christchurch), Wellington, Napier, Auckland.

Aan boord van Silver Muse

Het prachtige interieur met mooie meubels geven u het warme gevoel van thuis. Met maximaal 596 passagiers en 411 crewleden aan boord is de Silver Muse een intiem schip die u naar de mooiste bestemmingen kan brengen. Aan boord zult u genieten van de persoonlijke service van het personeel die er alles aan zullen doen om het naar uw wens te maken.

Aan boord van de Silver Muse heeft u de keuze uit verschillende restaurants waar u in een open dinerzitting kunt genieten van vele gastronomische hoogstandjes. Aan boord wordt gewerkt met het culinaire programma: S.A.L.T. (Sea and Land Taste). Hierbij worden de gerechten dagelijks aangepast aan de plaats die u bezoekt. Zo ontdek u ook de recepten en het erfgoed van de keuken van de bestemming die u die dag heeft aangedaan.

Verder beschikt de Silver Muse over unieke ruimtes zoals het kenmerkende Arts Café en de Spa.

 

Meer info: Dock C Cruisepartners