Vertrek 24 augustus 2024: Cruise Alaska incl. Nederlandstalige begeleiding door DOCK C Cruisepartners:

Imposante bergen met besneeuwde toppen, majestueuze gletsjers en wildlife zoals beren en walvissen. Ongerepte natuur en avontuur wachten op u in het prachtige Alaska. En of u nu binnen in de lounge zit of op het dek in de open lucht: u zult iedere minuut genieten van het adembenemende uitzicht! 

Vancouver & Ketchikan

De prachtige stad Vancouver in het Zuidwesten van Canada vormt vaak het beginpunt van uw cruise naar Alaska. Van hieruit vertrekt het schip naar Ketchikan waar u ’s werelds grootste collectie totempalen, indrukwekkende getuigenissen van tradities en gewoonten van inheemse Indianen vindt.  

Route: Vancouver, Ketchikan, Juneau, Skagway, Glacier Bay, College Fjord, Whittier, Denali, Anchorage. 

Aan boord van Nieuw Amsterdam, Holland America Line. 

De Nieuw Amsterdam is de tweede van de schepen in de Signature-klasse en eert het historische New York City, dat ooit Nieuw Amsterdam heette, met haar geïnspireerde ontwerp en een kunstcollectie ter waarde van meer dan 3 miljoen dollar. Geniet aan boord van kookshows en praktische workshops bij America’s Test Kitchen. Verbeter uw videobewerkingsvaardigheden in een digitale workshop die wordt ondersteund door Windows®. Dineer in een van onze specialiteitenrestaurants. Of verjong uzelf bij de Greenhouse Spa & Salon.

Meer info: Dock C Cruisepartners