Speciale promotie Spitsbergen ontdekking, nu korting $ 1.500pp !, voor afvaart in augustus met Poseidon Expeditions Cruises.

Poseidon Cruises vertrekt op bepaalde afvaarten vanaf mei tot september in IJsland, Reykjavik. 

In juni vertrek vanuit Kangerkussuaq naar IJsland met grote kans om walvissen te spotten. Voor meer info en reservaties, contacteer Asteria Expeditions, de specialist in expeditie cruises. Tel. 0032 50 / 33 25 10 of stuur een mail naar  info@asteriaexpeditions.be

22 mei Rederij Poseidon Expeditions, 16-daagse IJSLAND - SPITSBERGEN

15 juni Rederij Poseidon Expeditions 15-daagse IJSLAND - NOORDKAAP - LONGYEARBYEN

ADEMBENEMEND MOOI GROENLAND
Een fascinerend land met een overweldigende natuur. Op dit grootste eiland ter wereld bedekt door een immense ijskap, ziet u bijna overal ijsbergen, drijf- en pakijs. De 56.000 vriendelijke bewoners wonen langs een ijsvrije kuststrook in kleine kleurrijke steden en dorpjes vergezeld van hun vele sledehonden. Ontdek tijdens een expeditiecruise een adembenemend mooie wereld boordevol majestueuze gletsjers die afbrokkelen in de zee. Ook drijvende ijsbergen in alle maten en kleuren, een gevarieerde fauna van walvissen, muskusossen, zeehonden, ijsberen en verschillende vis- en vogelsoorten. Groenland = natuurschoon, de stilte en de prachtige panorama uitzichten !