Populair zijn cruises naar de Caraïben. Cruises zijn de jongste jaren de meest aantrekkelijke vakantieformule, zeker als je een stukje van de Caraïben wil ontdekken. De stranden en het heldere water ogen echt paradijselijk! Een Caraïbische cruise is tevens een shoppingparadijs want de meeste eilanden zijn taxfree. De Caraïbische Zee, met zijn talrijke tropische eilanden, is een stukje paradijs op aarde. Romantische stranden, prachtige cruiseschepen en locals op de Caraïben bieden plezier en ontspanning. Suikerriet en tropisch fruit ontdek je in de groene valleien, cocosnootbomen en schitterende kusten strelen het oog. Fraaie historische gebouwen en bieden volop gelegenheid voor wandelingen, uitgebreid shoppen of je laten meevoeren met één van de excursies.

Disney Cruises kan je boeken bij Zeetours, klik hier

NIEUW: CUBA + CRUISE 14-daagse vakantie: 1ste week rondreis in Cuba en 2de week zeilcruise met Star Clippers naar o.a. de prachtige Cayman Islands. 7-daagse cruise vanaf december t.e.m maart

Vaar bijvoorbeeld eens met het nieuwste cruiseschip Norwegian BreakAway van NCL Freestyle Cruises in de Caraïben.

Of ga eens met het grootste 5-sterrencruiseschip Oasis of the Seas of Allure of the Seas, beide zijn absolute aanraders voor familiecruises!

Droomt u van een cruisevakantie door de prachtige Caraïben? Indien u gebruik wenst te maken van een cruise in combinatie met een rondreis, citytrip of andere reis door Noord-Amerika.

Omdat iedere bestemming zijn eigen kenmerken en cultuur heeft, is er geen comfortabeler manier van 'islandhoppen' dan aan boord van een cruiseschip. Iedere ochtend mag u een nieuw avontuur verwachten op een swingend eiland in de Caraïben.

Voor meer info en reservaties, contacteer een van de door CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureaus.

Caribbean en Noord- en Zuid-Amerika
Naast het Caribisch gebied zijn er nog veel meer bestemmingen en opstaphavens in Noord- en Zuid-Amerika. Voor elk type reiziger is wel iets te vinden in dit gebied. Enkele highlights van noord tot zuid:

  • Sitka, Alaska: Alaska’s meest exotische cruisehaven is vol met geschiedenis en is bijvoorbeeld het land van de Tlingit Native Americans. Bezoek hier het totumpaal park of loop via Katlian Street naar de kade met de kleurige vissersbootjes en huizen aan de haven.
  • Quebec City, Quebec: Canada’s meest Europese bestemming waar Frans de voertaal is. Actieve reizigers en natuurliefhebbers fietsen langs beroemde watervallen en de cultuurliefhebbers genieten van de musea en historische gebouwen zoals de Basilique Cathedrale.
  • Bonaire, Caribbean: onze eigen parel is onbetwist leider in ecotoerisme en terecht trots op de roze wolk van flamingo kolonies en een kraakheldere onderwaterwereld vol leven waaronder zeepaardjes. Montevideo,
  • Uruguay: deze Zuid-Amerikaanse havenstad is een spectaculaire mix van oud en nieuw. Bezoekers wandelen over het ultramoderne Plaza Indepencia plein en drinken ’s middags thee in het historische Ciudad Vieja.